Hronika

Ministarstvo: Osujećen skandalozan plan zloupotrebe Jadrana

FOTO: Radio Tivat

Ministarstvo odbrane na čelu sa ministromr Predrgom Boškovićem, izražava čestitke i zahvalnost pripadnicima Obavještajno-bezbjednosnog direktorata i pripadnicima vojne policije na izuzetno obavljenom zadatku, nakon što je na brodu Jadran zaplijenjeno više desetina kilograma kokaina

>>>Istraga o švecu kokaina na brodu Jadran, uhapšen podoficir>>>

<<<Kriminalne grupe krile drogu na brodu Jadran<<<

“Naši pripadnici osujetili su i spriječili skandalozni i nečuveni plan zloupotrebe Školskog broda “Jadran” od strane kriminalnih grupa. Ova namjera još je skandaloznija imajući u vidu da je brod za njihove kriminalne radnje trebalo iskoristiti u vrijeme redovne godišnje školske obuke studenata Pomorskog fakulteta u Kotoru”, navode u Ministarstvu.

Ministarstvo odbrane na čelu sa ministrom, mr Predragom Boškovićem, izražava čestitke i zahvalnost pripadnicima…

Gepostet von Ministarstvo odbrane Crne Gore am Samstag, 20. April 2019

Uvjereni su da će Specijalno državno tužilaštvo i policija do kraja ispitati okolnosti pod kojima je došlo do ovog sramnog čina, a vinovnike privesti pravdi.

“Izražavamo žaljenje zbog neprijatnosti koju su juče imali studenti i profesori Pomorskog fakulteta, kao i posada “Jadrana”. Ministarstvo odbrane i Vojska Crne Gore neće dozvoliti ovakvo kaljanje ugleda najsvjetlijeg simbola naše Mornarice. Učinićemo sve da još jače i jedinstvenije čuvamo ugled naše Vojske”, poručuju oni.

11

avatar
1000
9
2
0
 
11
ZdenkaNikšićaninGoranVelimirMisko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zdenka
Gost
Zdenka

Neznam kolko je kokaina oduzeto u zadnju godinu ali bi trebalo to syo su nasli i to sto je nadeno prikazat kolko je ujutro i naravno izvjestacit da da se utvrdi kolicina oduzete droge i naravno cistoce tu nisu cista posla

Goran
Gost
Goran

Koliko li ste prevukli do sad sa hrvatskim vojnim brodovima?

Velimir
Gost
Velimir

Pod hitno komandanta broda i mornarice razduziti!
Sam podoficir ne može biti u ovome,pronaći ledja koja je imao!

Misko
Gost
Misko

Jos nije jasno ko je otkrio drogu. Prica se da je iz inostranstva stigla dojava?

Rale pljevlja
Gost
Rale pljevlja

Hutno vratiti Boku Hrvatskoj

Djordje
Gost
Djordje

O kakvom skandalu vi pricate? Ovo nije skandal ovo je visedecenijska istina. Nemoze se sakrit. Vi ste manipulanti,nemozete sakrit identitet mafijaske drzave. Da hoce to drzava bi i uradila,ali nece jer zna se kome ide profit.
Milogora mafijaska drzava.

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Djordjije šta si t napisa ne razumijem?

Skandal
Gost
Skandal

Dje su ostavke vojnog vrha i ministra odbrane. Zamisli da se u normalnoj drzavi to desi, Vlada bi pala. A ovdje Ministarstvo daje skandaloznu izjavu, da su nesto osujetili. Prebace krivicu na nekog vodnika, ali sve glavesine ostase na pozicijama. Ovdje je vojna organizacija pokazala koliko je šuplja. Njima pukovnici senluce i pucaju na kolege po Generalstabu i opet niko… Više »

Lipovo
Gost
Lipovo

Sa ,,takvim,, pukovnicima idemo u NATO I mirovne misije.

I 💓HN
Gost
I 💓HN

Ja mislim da su umešani oni šešeljevi beli orlovi

Dea
Gost
Dea

Osujećen?
Pa vi ste iskompromitovali i vojsku i državu,nesretniče.

Send this to a friend