Hronika

Ministarstvo: Osujećen skandalozan plan zloupotrebe Jadrana

FOTO: Radio Tivat

Ministarstvo odbrane na čelu sa ministromr Predrgom Boškovićem, izražava čestitke i zahvalnost pripadnicima Obavještajno-bezbjednosnog direktorata i pripadnicima vojne policije na izuzetno obavljenom zadatku, nakon što je na brodu Jadran zaplijenjeno više desetina kilograma kokaina

>>>Istraga o švecu kokaina na brodu Jadran, uhapšen podoficir>>>

<<<Kriminalne grupe krile drogu na brodu Jadran<<<

“Naši pripadnici osujetili su i spriječili skandalozni i nečuveni plan zloupotrebe Školskog broda “Jadran” od strane kriminalnih grupa. Ova namjera još je skandaloznija imajući u vidu da je brod za njihove kriminalne radnje trebalo iskoristiti u vrijeme redovne godišnje školske obuke studenata Pomorskog fakulteta u Kotoru”, navode u Ministarstvu.

Ministarstvo odbrane na čelu sa ministrom, mr Predragom Boškovićem, izražava čestitke i zahvalnost pripadnicima…

Gepostet von Ministarstvo odbrane Crne Gore am Samstag, 20. April 2019

Uvjereni su da će Specijalno državno tužilaštvo i policija do kraja ispitati okolnosti pod kojima je došlo do ovog sramnog čina, a vinovnike privesti pravdi.

“Izražavamo žaljenje zbog neprijatnosti koju su juče imali studenti i profesori Pomorskog fakulteta, kao i posada “Jadrana”. Ministarstvo odbrane i Vojska Crne Gore neće dozvoliti ovakvo kaljanje ugleda najsvjetlijeg simbola naše Mornarice. Učinićemo sve da još jače i jedinstvenije čuvamo ugled naše Vojske”, poručuju oni.

11 Komentara na "Ministarstvo: Osujećen skandalozan plan zloupotrebe Jadrana"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend