Hronika

Mitrović: Koprivica pod noge baca porodično poznanstvo i prijateljstvo

Nakon što su nikšićke Demokrate optužile predsjednika OO DPS Nikšića Ivana Mitrovića da regrutuje lica sa kriminalnim dosijeima da napadaju političke protivnike, reagovao je Mitrović. On je istakao da se iza saopštenja OO Demokrata krije poslanik te partije Momo Koprivica, te dodao da ne može prihvatiti da čovjek radi sitnih poena odbacuje porodično poznanstvo i prijateljstvo. Mitrović je dodao da će ovim završiti svaku dalju polemiku.

<<<Demokrate: Izjavu o napadu na Koprivicu potpisala tri vandala<<<

“Današnje saopštenje OO Demokrata Nikšića umjesto da izazove moju političku reakciju izazva nevjericu i ljudski čuđenje, do kog stepena nečasnosti, neukusa i politikanstva može da se spusti drug i družina iza koje stoji logo OO Demokrata.  Ajde i da prihvatim kao političko neiskustvo i pokušaj sceniranja političkih afera da se lični sukob gospodina Koprivice sa mladićima, svojim komšijama, sugrađanima prebaci na politički teren, radi dnevnih, sitnopolitičkih poena, ali ne mogu prihvatiti kao čovjek da se zarad tog pod noge baca lično i porodično poznanstvo i prijateljstvo”, naglasio je Mitrović.

On je upitao Koprivicu je li vrijedno blaćenje njega kao čovjeka, pomenutih mladića i oko 100 članova njihovih porodica zbog  pokušaja vađenja nakon protesnog fijaska u Nikšiću?

“Ja mislim da nije. I sada je potpuno jasno što iako kao prijatelji sjeđesmo sa iste strane stola, u političkom smislu sjedimo na suprotnim. Jer za mene postoji  nešto svetije od bavljenja politikom. Iskreno sam začuđen iznesenim insinuacijama, imajući u vidu da me gospodin Koprivica lično poznaje i da je duboko svjestan da mi neprimjerene radnje koje mi stavlja na teret nijesu svojstvene i ne priliče. Lično smatram, a što je ujedno i stav cijele partije da nasilje nije i ne smije biti način rješavanja bilo kakvog neslaganja u svim segmentima ličnog i društvenog života”, ističe on.

Mitrović dodaje da tato između ostalog i pripada DPS-u, i poručuje da ta partija kroz svoj dugogodišnji politički rad pokazala i dokazala da njeguje multietnički sklad, princip uvažavanja različitosti.

“To što vi (ti) imate drugačiji politički stav od nas i to što ste vi (ti) spremni da u jednom saopštenju, samo zato što drugačije misle povrijedite brojne sugrađane, ne daje vam za pravo da tvrdite da smo mi (ja) spremni na takav način odnošenja prema neistomišljenicima. Nakon ovog danas mnoge stvari postaju jasnije. Postaje jasno zašto smo mi ti kojima naši Nikšicani vjeruju, zašto smo mi ti koji uspješno vodimo ovaj grad, zašto smo mi ti koji njeguju evropske vrijednosti, zašto smo mi mi, a vi vi. Na kraju, lično poznanstvo i porodično prijateljstvo za razliku od vas mene obavezuju da se prema njemu odnosim sa uvažavanjem, bez obzira na različite političke stavove mene i gdina Moma Koprivice. Zato ću sa ovim zaključiti svaku dalju polemiku na ovu temu”, kazao je Mitrović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NekoTamo
Gost
NekoTamo

Sjasi Kurta uzjasi Murta

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Mitroviću,Koprivica je ne samo jedan auto go već 5.Svi se mi znamo dobro u Nikšiću!

ЖЖЖ
Gost
ЖЖЖ

Ајде не млати. Ја сам се лично увјерио у вашу исправност… Тј.. Исправност ДПС партије и ваших свашточиња… Заједно са мојим братом кохи вам годинама лиже педу а мени свом брату због вас је окренуо леђа зато што вас не цијеним. Оваквих као ја има пун Никшић. Ма ви сте јади…. Застиђе града Никшића.

klicevo
Gost
klicevo

Kako MItroviću možeš ovako da pričaš? Ja sam tvoj komšija i dobro sve znam o tebi, a mi Nikšićani dobro znamo i ko su ovi balavanderi što su napali Koprivcu!

Perspektiva
Gost
Perspektiva

Ova mladja generacija politicara je zatucana ne moze bit grdje, skojevci im nijesu bili ravni, za njih su ovi seniori izmislili demokratiju. Uz to totalno su poslusni i bolesno ambiciozni ! Ne pise nam se dobro !

Ćita banana
Gost
Ćita banana

Ovaj je načitan vidi mu se iz pogleda!

Autarijat
Gost
Autarijat

Au brate mili kako su vas nabucili zadnjim saopstenjem. Em slike sa liderom em optuznica na optuznicu,pravi dps podmladak. Bojim se da ste opet u zid zarovili smotani drpsovci Nk a inace jedan od najlosijih odbora u drzavi i po gazdinom vidjenju

Send this to a friend