Hronika POTVRĐENA OPTUŽNICA

Mladić iz Pljevalja zbog dugogodišnjeg maltretiranja ubio oca

Pljevlja

Vanpretresno vijeće Višeg suda u Bijelom Polju potvrdilo je optužnicu koju je državna tužiteljka u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju Milica Rmandić podnijela protiv Zorana Gogića (25) iz Pljevalja, pišu Dnevne novine.

Gogić se tereti da je 29. decembra 2019. godine oko 22.50 sati, u mjestu Židovići, opština Pljevlja, u stanju bitno smanjene uračunljivosti lišio života oca Stanišu Gogića (48).

On je iz poluautomatske puške koja je vlasništvo njegovog oca ispalio četiri metka u njegovom pravcu i pogodio ga u predjelu grudi nanoseći mu teške tjelesne povrede, od kojih je kod oštećenog nastupila smrt.

Okrivljeni je, kako nezvanično saznaju Dnevne novine, prilikom saslušanja kod tužioca izrazio žaljenje. Kazao je da je otac navodno duže vremena maltretirao čitavu porodicu, što je kulminiralo ubistvom.

8

avatar
1000
5
3
0
 
8
DragoMensur MrkulićBudimo realniAhaBernini
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mensur Mrkulić
Gost
Mensur Mrkulić

Ako je istina da te maltretirao, neka si.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Момак има 25 година није дијете. Можда је заиста отац био тежак и малтретирао породицу али лакше је било склонити се него убити оца. Ако се његова тврдња докаже као тачна то му треба узетби као олакшавајућу околност али не превише значајну.

Aha
Gost
Aha

Ne opravdavam ubistvo,al niko ne zna sta je on trpio iza zatvorenih vrata. Kad sam bila dijete moj otac je pio i sve nas maltretirao tako da neki ljudi i ne treba da budu roditelji a neka djeca svasta prezive al o tome se cuti.

Drago
Gost
Drago

Upravu si, ali to nije smeo da ucini, trebao je da ukljuci vlast, a i ti ako si imao probleme nisi ubio oca

Bernini
Gost
Bernini

Muke ove……!

radio ,, m"
Gost
radio ,, m"

U Dobrotu sa njim pod bitno !!!!

petar
Gost
petar

a ti si odlican psiholog, takvi kao ti i rade to…

Sjb
Gost
Sjb

Vidi se da i ti svoju ovako mazis.. pustit kuci ako se dokaze da je istina, pa se ku*ite i istresajte nad jacima od sebe

Send this to a friend