Hronika Hapšenja zbog prevoza droge

Na brodu u SAD-u pronađeno 15 tona kokaina, uhapšen Budvanin

Budvanin Ivan Đurašević, jedan je od dva člana posade koja su uhapšena u jednoj od najvećih zaplijena kokaina u istoriji SAD-a. Policija u Filadelfiji zaplijenila je oko 15 tona kokaina, čija je vrijednost više od milijardu dolara.

Federalni agenti su utvrdili da su dvojica mornara utovarila kokain iz 14 čamaca sa drogom u dva navrata prišlo teretnom brodu.

Kako prenose mediji, Đurašević je navodno istražiteljima kazao da ga je glavni oficir regrutvao zajedno sa četiri osobe da iznesu kokain sa broda. Za tu uslugu mu je navodno plaćeno 50 hiljada dolara.

Navodi se i da je drugi član posade koji je uhapšen Fonofave Tijasaga, optužio Đuraševića da ga je uvukao u šverc, te dodao da mu je ponuđen i novac. Pomenuo je i to da je Đurašević imao saučesnike, koji su od njega tražili da istovare tovar sa broda.

U izjavi uhapšenog stoji i da je kazao da su se osam manjih brodova približili teretnom brodu noću kako bi istovarili ovaj tovar droge.

Đurašević i Tijasaga su nakon što su uhapšeni u utorak, sprovedeni su u Federalni sud, a ostali su u pritvoru. Mediji prenose i da treba da budu saslušani ove sedmice.

Na velikom teretnom brodu, koji se nalazio u luci u Filadelfiji, zaplijenjeno je oko 15 tona kokaina koji se nalazio u sedam kontejnera.

Zvaničnici kažu da je moguće da će biti pronađeno još droge, jer policija pretražuje i druge kontejnere na brodu, koji će ostati u luci dok se istraga ne završi.

Istražitelji vjeruju da je brod natovaren drogom nakon što je napustio luku na Bahamima, a prije toga se nalazio u Panami i Čileu, prenosi En-Bi-Si.

To je najveća zapljena droge u istoriji Istočnog distrikta Pensilvanije, i jedna od najvećih u istoriji SAD.

118

avatar
1000
53
65
0
 
89
ParodijabudvamneGoranbibaThomy
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Parodija
Gost
Parodija

DPS glasaci

biba
Gost
biba

nije budvanin no kotoranin. sa sv vrace.

Realni
Gost
Realni

Djurasevicu, nista te spasiti ne moze! Ovo ti je dozivotna na kvadrat! Ne bio ga u tvojoj kozi

Ljuta
Gost
Ljuta

Koje brijanje….15tona prebacili samo njih dvoje iz čamaca? 15tona je 15000kila tj 15000paketa….koliko su to dana prebacivali?

Cika miki
Gost
Cika miki

Ljuta ne lupetaj prvo se dobro obavijesti pa komentarisi pola posade je upetljano sa oficirom na celo sve je ukrcano dizalicama i utovareno sa drugog broda a budvaninu je ponudjeno 50000$ izmedju ostalih pomoraca koji su bili upetljani

dali
Gost
dali

e pa bar4me ima tu istine ali ne bukvalno ali sto nasa policija ne primjecuje da pomorac od jednog ugovora nemoze da kupi auto od sto hiljada pa da je i kapetan broda .Tu treba da se pokaze policija pa da malo prati takve ali znate kako kazu sto ih briga zaradili su ih vani i nisu ostetili nasu zemlju… Više »

Bel
Gost
Bel

Tako je nek se čuje za MNE hohoho !

Thomy
Gost
Thomy

hahahaha LIDERI U LAKIM POSLOVIMA

Goran
Gost
Goran

Lideri u mnogo čemu, ateistička crkva prva u svetu, lideri po zaplenama narkotika, lideri po ubistvima po glavi stanovnika , država čiji je većinski narod manjina u spostvenoj državi i država koju vodi jedan čovek sa istom garniturom ljudi već 30 god, članica NATO pakta sa 100 vojnika, dva topa i 5 kamiona, spisak liderstva poduži nestaje mi slova…

(18)➕
Gost
(18)➕

Mentalitet kriminalca svercera je specifican.
Organi zakona i reda idu logikom- vece kazne i iskorjenit ce se sverc.
Kriminalac svercer ide logikom- ako cu vec da zaglavim na duze vrijeme bolje da idem na veliko.
Prohibicioni zakoni postizu suprotan efekat.

Golub
Gost
Golub

E junacki. Crna Gora nikad popularnija u svijetu. Aferim

Rolex
Gost
Rolex

Da se razumijemo ovako ili onako kompletna posada broda je bila umijesana u ovu zlu rabotu.Zamislimo brod od 350 metara duzine i sirine 45 metara pri prosjecnom i eco brzinom od 18 cvorova a to je 33 km na sat i utovarati dizalicom pakete droge je nemoguce,znaci mora se smanjiti brzina na nekih 5 cvorova,a tkme su bili upoznati i… Više »

Bar4me
Gost
Bar4me

Zalud pricas, DFovci su ubjedjeni da je to Milo uzgajao, pakovao, utovario …

Ljuta
Gost
Ljuta

Nikad ne reći NIKAD

budvamne
Gost
budvamne

Eee moj ti

LSCG
Gost
LSCG

Americki istrazitelji su utvrdili da su dva momka pretovarili 15 tona iz 14 camaca 👏👏👏

Suza
Gost
Suza

To jedino Katnić i Čadjo mogu da utvrde!

Suza
Gost
Suza

To jedino Katnić i Čadjo mogu da utvrde!

Ljuta
Gost
Ljuta

Imali su i oni nekog Sindju kada su došli do takvih saznanja….a Boga mi i Katnica

Prakticno
Gost
Prakticno

Jel mozete da odvojite 300 kg da se Skaljarci I Kavcani podmire, jer tih 300 kila napravise kazin.

Ljuta
Gost
Ljuta

A zatezne kamate i bilo je 200 a ne 300 po saznanju cdm

Suza i Čadjo
Gost
Suza i Čadjo

Ajte vi, prijaviće se on za zaštićenog svjedoka, ka Sindja, optužiće kapetana i mornare i evo ga u Azil kod nas!

Realni
Gost
Realni

Sve je imao a bilo mu malo! E pa rodjace, u USA ces za svaku tonu da dobijes po dozivotnu, dakle moraces da umres i da se rodis jos minimum 17 puta pa mozda iskocis na slobodu

vsgatis
Gost
vsgatis

nije to taj iz Kotora sto vam je ljudi!

Mica
Gost
Mica

Sto znaci ljubomora

Realni
Gost
Realni

Nisam ljubomoran na njegovih 17 dozivotnih koje ce da dobije uopste! Provesce ih u kutiji 23 sata dnevno a imace setnju jedan sat i to u kavezu!

Realni
Gost
Realni

Micaa…pedala…

Stefan
Gost
Stefan

Budva – Grabalj – Maine – Pastrovici – vazda smo Srbi bili. Nasom opstinom vlada DF i Aleksa, jer su Srbi i mi smo veciniski za njih glasali. Kad god zgrijesmo s drogom kao nas brat Ivan – damo para u kasu SPC i dobjemo oprost grijeha iz bankomata. Nosimo veliki zlatni lanac i krst na grudima kao simbol naseg… Više »

Nemanja
Gost
Nemanja

A onda nas preosveceni srpski vladika ima para da obnavlja srpske svetinje, gradi nove hramove i vozi najstrasnijega dzipa kao malo koji vladika prije njega…

Vladika⛪
Gost
Vladika⛪

Nasmija me dobro.

The
Gost
The

Nije bolest sve što boli. Zdrav si za prociscenje duše i mozga.

Trekingmaster
Gost
Trekingmaster

A sto mislite okle primircina sa brodova pare. Zarade ih krvavo (cast izuzetcima)! Pola kotorana ih je ovako zaradila, zna se to dobro u nason Gori nam Crnoj.

Send this to a friend