Hronika

Na Cetinju zaplijenjeni kokain, marihuana i pištolj

Cetinje

Cetinjska policija je u prethodnom periodu, kontrolisala 28 bezbjednosno interesantnih osoba pronašla kokain, marihuanu i pištolj.

“Policija je postupajući na osnovu operativnih saznanja, u naselju Medovina, zaustavila vozilo u kojem su se nalazili V.M. (30) i Š.D. (23). Pregledom V.M. pronađena je marihuana. Pored vozila nađen je i bačeni zamotuljak kokaina. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se nakon vještačenja izjasniti o kvalifikaciji dijela”, saopštila je Uprava policije.

Takođe, postupajući na osnovu operativnih informacija u naselju Donji kraj, kod Č.M. (51) iz Cetinja policija je pronašla i oduzela pištolj marke „CZ 99” kalibra
9 mm.

“O događaju obaviješten državni tužilac u Osnovnom ržavnom tužilaštvu u u Cetinju, koji je će se nakon vještačenja izjasniti o kvalifikaciji djela”, naveli su iz policije.

Policija je na teritoriji opštine Cetinje oduzela ukupno 34 predmeta. Obavljajući pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica cetinjska policija je
sankcionisala 28 ovih osoba.

10 Komentara na "Na Cetinju zaplijenjeni kokain, marihuana i pištolj"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend