Hronika

Na Žabljaku i u Bijelom Polju zaplijenjeni oružje i municija

Oduzeto oružje na Žabljaku

Policija je prilikom pretresa više lokacija na Žabljaku i u Bijelom Polju  pronašla i oduzela veću količinu oružja i municije.

“Pripadnici policij na Žabljaku su obavila pretrese na pet lokacija koje koriste D.G, V.V, A.V, L.K. i Ž.K. i tom prilikom pronašla i oduzela osam pušaka, tri pištolja, revolver, kao i 117 komada municije različitog kalibra. Takođe, oduzeta i određena količina baruta i kapisli za punjenje lovačke municije. Od D.G. je iz preventivnih razloga oduzet pištolj marke “Crvene ZastavaW M-57, cal. 7,62mm za koji on ima oružni list”, saopštila je Uprava policije.

O događajima je obaviješten državni tužilac u ODT u Pljevljima koji je naložio da se protiv D.G, V.V, A.V. i L.K. podnesu krivične prijave u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili četiri krivična djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Protiv Ž.K. će nadležnom sudu biti podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju.

Oduzeto oružje u Bijelom Polju

“Službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje su pretresali stan i druge prostorija koje koristi Ž.K. (31) i pronašli i oduzeli od njegovog rođaka V.K. (58), pušku M- 48, lovačku pušku cal. 16mm i municiju, u ileganom posjedu. O događaju je obaviješten nadležni tužilac”, zaključuju u Upravi policije.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
PoturicaZxcPajo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Poturica
Gost
Poturica

Lovci

Zxc
Gost
Zxc

moderno naoruzanje nema sta

Pajo
Gost
Pajo

Je li maloljetna ova mladjarija pa zato imaju samo inicijale?

Send this to a friend