Hronika

Naknadno utvrđen identitet druge žrtve jutrošnje nesreće na putu Podgorica – Cetinje

Ilustracija

Jutros oko 4.00 časa na magistralnom putu Cetinje – Podgorica, u mjestu Jankovića krš dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su nažalost dvije osobe smrtno stradale, M.D. (21) i I.M. (26), oba iz Podgorice, saopšteno je iz Uprave policije. Međutim, prvobitna informacija iz Operativno komunikacionog centra policije bila je da je da su u nesreći poginuli M.D. (21) i NS (20).

<<<Udes na putu Cetinje – Podgorica: Vozilo sletjelo s puta, poginula dva mladića<<<

Iz policije su pojasnili kako je došlo do greške prilikom saopštavanja inicijala stradalih mladića. Naime, iz UP su pojsnili da je u vozilu bila pronađena lična karta na ime N.S. (20) iz Podgorice, ali da je daljim radnjama utvrđeno da se N.S. nije nalazilo u vozilu, te da dokumenta ne pripadaju smrtno stradalom licu.

“Od strane državnog tužioca je izvršen uviđaj saobraćajne nezgode uz asistenciju ekipe za uviđaje Uprave policije, a kojem je prisustvovao i vještak saobraćajne struke. Pregledom vozila pronađena je lična karta na ime N.S. (20) iz Podgorice i lična karta na ime M.D. (21) iz Podgorice. Daljim preduzetim radnjama policija je došla do saznanja da se lice N.S. nije nalazilo u vozilu, te da dokumenta – lična karta koja glase na ime N.S. ne pripadaju smrtno stradalom licu. Utvrđeno je da su ova dokumenta izgubljena prije oko 20 dana na teritoriji Podgorice, od strane lica na koja ista i glase”, naveli su u saopštenju.

Naknadno preduzetim radnjama policija je, kako su saopštili, identifikovala drugu osobu koja je smrtno stradala, riječ je o I.M. (26) iz Podgorice.

8

avatar
1000
6
2
0
 
8
djukaSnovi kuca domKomentatorPenzionerkaCetinje 111
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Snovi kuca dom
Gost
Snovi kuca dom

Jaoh i jest jadna mladost

Komentator
Gost
Komentator

Sad fino neka ih tuzi ovaj momak sto su pominjali da je poginuo✌️

Cetinje 111
Gost
Cetinje 111

I zamisli sad na ovu tragediju da stavi neko komentar tipa “dva Cetinjanina manje ” …a taj neko je je litijas i veliki “vjernik” koji se raduje tudjoj smrdi ,daleko bilo . Neka počivaju u miru i saučešće porodicama stradalih ,a onome Željku Zlaticaninu da kažem da ćemo se sresti . Džabe tulis profil na insta, druzicemo se .

djuka
Gost
djuka

narod mnogo zatrovan mržnjom, političari i popovi zavade pa vladaju. a svi od iste grane plod. ko nam je kriv kad nam je lako uvalit svakakvu priču. a ti što pišu takve stvari su prvo jako bolesni ljudi, drugo veoma mizerni u svom životu, i treće glupi. njima je najteže samima sa sobom, ne moraš ništa da pridodaješ. njemu patnja… Više »

Tihana
Gost
Tihana

Kuku…. Jeste li roditeljima N.S javili da im je dijete poginulo? Kakav šef takva i policija

Anonimus
Gost
Anonimus

Odlicno su ovo odradili!

ciko
Gost
ciko

RIP a porodici iskreno saucesce

Penzionerka
Gost
Penzionerka

Ovo je katastrofalna greska. Zamislite roditelje pogresno identifikovanog.
Pitajte Dritka kako se to moze dogoditi u resoru gdje on kontrolise.
On je spreman da se izvini. Nikakav problem.
Nemam riječi…..

Send this to a friend