Hronika

Nakon otkrivanja plantaže marihuane kod Nikšića uhapšena još jedna osoba

Foto: Arhiva

Policija u Nikšiću uhapsila je D.Đ. (45) osumnjičenog za neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

“U oktobru 2023. godine u mjestu Vir u Nikšiću policija je pronašla plantažu marihuane sa 110 stabljika. Tom prilikom po nalogu postupajućeg tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici slobode uhapšene su dvije osobe zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, saopšteno je iz Uprave policije.

Nastavljen jerad na ovom predmetu, te su policijski službenici Jedinice za borbu protiv droge Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, preduzimajući niz kriminalističkih mjera i radnji, došli do sumnje da je u izvršenju ovog krivičnog djela učestvovao i D.Đ.

“Sa navedenim je upoznat postupajući tužilac po čijem je nalogu D.Đ. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, kazali su iz policije.

On je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem državnom tužiocu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici na dalju nadležnost.

Tags

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
vesko nk
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vesko nk
Gost
vesko nk

Čoek više ni u svoju baštu nije na mir.Vazda ga neko špija.A legalizacija na vratima.Koliko sjutra će sve ovo bit normalno.Druže mogu li dva dima a ne iz moje bašte.

Send this to a friend