Hronika

Nakon ubistva u Baru: Gardašević stabilno, privođeno više osoba

Pucnjava Savoja (Foto: Bar info)

Zdravstveno stanje Velizara Gardaševića koji je danas ranjen u pucnjavi ispred restorana “Savoja” je stabilno,  saopštio je hirurg Dragoslav Tomanović, direktor Opšte bolnice Bar. U toj pucnjavi ubijen je Jovan Klisić (28).

<<<U Baru ubijen Jovan Klisić, ranjen Velizar Gardašević<<<

“Pacijent je nakon operacije smješten na Odjeljenje intenzivne njege. On je zadobio dvije prostrijelne rane u predjelu trbuha, jedan metak ga je pogodio u grudni koš, a jedan u nogu”, rekao je Tomanović, prenosi Bar info.

Više osoba privođeno je zbog incidenta koji se u avgustu dogodio u restoranu “Savoja”, ispred kojeg je danas ubijen Jovan Klisić i teško ranjen Velizar Gardašević. Policija je provjeravala da li je maskirani muškarac koji je tada utrčao u taj ugostiteljski objekat tražio upravo Gardaševića koji je stalni gost u lokalu.

“Istragom će se utvrditi da li tadašnji upad maskiranog muškarca ima veze sa novom pucnjavom. U ovom trenutku nemam precizne informacije. Moje mišljenje je da je moguće da su dva događaja povezana i da su i u tom napadu mete bila lica koja su i danas”, rekao je načelnik Centra bezbjednosti Bar Veselin Magovčević.

On je naveo da su se počinioci danas nakon izvršenja krivičnog djela uputili prema naselju Bjeliši, gdje su zapalili vozilo u kojem su se nalazila oružja kojim je ovo krivično djelo izvršeno.

“Službenici Centra bezbjednosti Bar će utvrditi da li je ovo krivično djelo povezano sa dešavanjem u avgustu. Vezano za to djelo, juče su završene višemjesečne aktivnosti koje su rezultirale hapšenjem više osoba koje su sa njime direktno povezane. U narednom periodu o tom slučaju javnost će biti detaljnije informisana”, kazao je Magovčević.

Mogući motiv, procjenjuje načelnik barske policije, može da bude i nastavak obračuna kriminalnih grupa koje djeluju na teritoriji opštine Bar.

Teško ranjeni Klisić je uspio da pokrene vozilo i, kako pretpostavljaju u barskoj policiji, pokušao da se domogne zdravstvene ustanove. Međutim, zbog težine povreda, izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u nekoliko automobila na parkingu.

Pritom je povrijeđen i M.B. koji se nalazio u jednom od udarenih automobila.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sasa
Gost
Sasa

Ostavke se podnose u svakom iole uredjenom drustvu za stanje koje je trenutno ,a kamoli koje traje godinama.

Divljakusa
Gost
Divljakusa

Gradove po C.G. zauzimaju Vam klanovi kojima VI GOSPODO imena dadoste
Pocece DA VLADAJU UMJESTO VAS I odosmo svi u ” vjecna lovista “

Lažni dukljanin
Gost
Lažni dukljanin

Jel taj danas ubijen ili u avgustu ili jeć bio mrtav?!

Pravda
Gost
Pravda

Razbojnici ubili razbojnike. U čemu je problem?

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Problem je sto je povrijedjen u tome i M.B. ni kriv ni duzan. E to je problem!

Niko Bitan
Gost
Niko Bitan

Mozes li reci sta i kako, posto nigde nije objavljeno ?

Medjed
Gost
Medjed

Problem je jer je moglo nekon dijete poginut i neduzan neko

Send this to a friend