Hronika

Napao policajca zbog kazne za parking mjesto

Danilovgrad

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici podnijelo je optužni predlog protiv D.B., rođenog u Peći, zbog sumnje da je napao policajca, piše Dan.

Na teret mu je stavljeno krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Incident se dogodio 21. jula 2016. godine, oko 11.30, na raskrsnici ulica Bijelog Pavla i Baja Sekulića u Danilovgradu. Prema navodima iz optužnog akta, D.B. je napao službenika Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad D.K. Spornog dana, policajac je sa kolegom vršio patrolnu djelatnost kada je prišao vozilu „ford”, koje je bilo parkirano. Tada je automobilu prišao i optuženi D.B. Policijski službenik je rekao D.B. da mu je vozilo nepropisno parkirano i zatražio mu lična dokumenta. Tada mu je saopštio i da će mu zbog počinjenog prekršaja napisati prekršajni nalog.

“Okrivljeni tada je bacio dokumenta u policijsko auto. Policajci su tada izašli iz vozila i pozvali D.B. da dođe kod njih. On se o te naredbe oglušio. Policijski službenik D.K. tada ga je uhvatio za ruku kako bi ga odveo do službenog vozila. Optuženi ga je tada uhvatio za košulju, koju mu je pocijepao, nakon čega ga je udario po ruci. Policajci su odmah reagovali i savladali D.B., koji je odmah priveden”, piše u optužnici.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Yoyo
Gost
Yoyo

Meni su na istom mjestu napisali kaznu za nepropisno parkiranje, a kad sam im pokazao druga vozila takodje nepropisno parkirana i upitao hoce li i njima pisati kazne samo su odmahnuli glavom. Na moje pitanje zasto su meni napisali a njima nece odgovorili su zato sto su moje PG table. Ostale su sve bile DG. Zao mi sto im predjoh… Više »

Miki T
Gost
Miki T

Kad vidis tablice DG, bjezi.
Danilovgradjani su daleko najgori vozaci u CG.
Ne znam je li to zbog neke korupcije u sistemu polaganja voznje ili nesto drugo ali ocaj.

DRUG CRNI
Gost
DRUG CRNI

DG i BD bjez kad ih sretnes. Najveci nevozaci i neznalice u Evropi

zec ulicar
Gost
zec ulicar

da je to bilo snimiti kako se čupaju

CrnoGorac
Gost
CrnoGorac

Slusaj ove sto pisu da slusamo policajce kao da su bogovi. A polovina kamatari, obezbedjuju kriminalce, svasta cine. Onda nadju da izduse na nekoga radi parkinga. A da je bio dzipom samo bi svirnuli

UCQ
Gost
UCQ

Sramota da se sluzbeno lice ovako ponasa prema jednom strancu iz bratske zemlje

Pipun
Gost
Pipun

Policija je radila svoj posao. A doticni ako se ne slaze nije trebalo da potpise prekrsajni nalog, pa bi isli na sudsko odlucivanje. A sad ce da fasuje i za sebe i za one sto su im oprastali ranije, i jos da odgovara za napad na sluzbeno lice u toku vrsenja sluzbene duznosti i ometanje iste. Panj ostaje panj.

Spuski
Gost
Spuski

Kada treba da te zastiti ili pomogne policija onda smo tun da trazimo zastitu a kada napravimo prekrsaj i treba da placamo kazne onda ne valja ni policija ni drzava e malo morgen ne moze tako

Bravo
Gost
Bravo

Ne vjerujte svemu što pročitate!

Rrrrrrrr
Gost
Rrrrrrrr

Incident se dogodio 21. jula 2016. godine

Timotijev brat
Gost
Timotijev brat

Je li moguce ovo hahahhaha, ja datum i ne pogledah mislim 2018?!?!

Ibro Dirka
Gost
Ibro Dirka

Ja bi ipak provjerio da gospodin nije član Četničkog pokreta … Samo oni tako bestidno udaraju na našu državu i policiju …

Kan
Gost
Kan

Pe provjeri ako si sposoban.

aok
Gost
aok

Sve audi, bmw, džipine, kamioneti, a nema se 30 centi za parking nego se s policijom bije?

realno
Gost
realno

Ima istine da policija zna koga ne smije da dira. A u ovom slucaju, potpuno podrzavam reakciju policije, steta sto ga nijesu izdrvili dobro. U velike strane zemlje odje nema rasprave, kad je policajac napadnut ili neces da poslusas a napravio si prekrsaj odmah oruzje radi. Daleko smo mi od toga upravo zbog moje prve recenice…

Ponosni gradjan
Gost
Ponosni gradjan

Dovoljno sam star da mogu stalozeno reagovao. Mnogo kazni sam platio nikad mi nijedan saobracajac nije pare trazito niti sam maltretiran e sad ili sam imao sreće ili milicija radi svoj posao. To mi nije jasno. Svuda se poštuje policija a sud nek radi svoje .

GeNiJe
Gost
GeNiJe

Pa sad nam javljati za ovo stvarno ste expeditivni.21 jula 2016 u 11i30.ima li živih svjedoka…

Sasa
Gost
Sasa

Mnogo se osilila ova policija ,da fata za ruke i noge narod..obicni ,a funjare ne dira.

Sova
Gost
Sova

Svaki čovjek na teritoriji CG je dužan da izvrši naredjenje policajca. U SAD bi za to dobio metak.

Dragoje
Gost
Dragoje

Ali ovo nije sredjena drzava i policija je puna kriminala.

Gagi
Gost
Gagi

E sad ko je koga u ovom slucaju “napao”.Ovaj vozac se ponasao nedolicno,a ko je policajac da ga fata za ruku kao dijete i vuce prema vozilu.Strasna kultura i Fukarsko ponasanje policije,ja bih mu je slomio,pa sto bude,bilo je i drugog nacina da se rijesi problem,nego su se”osilili”,a i “lijepo”su ih naucili predevaci u tu istu danilovgradsku skolu.Uvijek sam podrzavao… Više »

Gostu
Gost
Gostu

Pomislih da je bio mali čim ga je vodio, ali očigledno nije čim mu je iscijepao košulju

Rašo
Gost
Rašo

Ne može se prema policiji niko bahato ponašati. Kad ste korektni i policajci su maksimalno korektni. A svoje nevadpitanje ne možeš ispoljavati prema policiji. To da bi mu slomio ruku, mislim da si malo ptrećerao, a i ako bi mu je slomio mislim da drugi put nebi ni pomislio.

Stojan
Gost
Stojan

Nije skolovana policija kako treba.

Send this to a friend