Hronika

Ne zna se gdje je Soraja, zadnji put viđena u Budvi

PR tim srpske starlete Soraje Vučelić prijavio je njen nestanak danas na društvenim mrežama. Kako je istakao Ljuban Kovačević, koji je na čelu njenog PR tima, Vučelićka je zadnji put viđena u Budvi i to 3. juna.

CdM nezvanično saznaje da Upravi policije nije prijavljen Vučelićkin nestanak, dok je Kovačević istakao da je nestanak Vučelićke prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore i da se čeka na zvanični ishod istrage, ukoliko je informacija tačna.

Njen nestanak je uslijedio nakon što je starleta 2. juna protjerana je iz Srbije i proglašena bezbjednosno rizičnom osobom.

<<<Soraja protjerana iz Srbije, ima kontakte sa sumnjivim osobama iz Crne Gore>>>

Soraja je nakon toga deportovana za Crnu Goru, s obzirom na to da je crnogorski državljanin.

“Molim sve kolege novinare da se uzdrže od morbidnih poruka sa Vibera koji pripada Soraji Vučelić i da ne objavljuju informacije koje stižu sa njenog broja, jer nije poznat identitet osobe koja šalje takve poruke. U prilog ovome, obavijestio sam i premijerku Srbije Anu Brnabić sa molbom da mi pribavi bilo kakav podatak od MUP-a Srbije koji bi bio značajan za pronalazak Soraje Vučelić. Čeka se na njen odgovor i odgovor MUP-a zbog čega je Soraja stavljena na crnu listu kao visokorizična za bezbjednost Srbije i njenih građana. Molim sve ljude u koliko imaju bilo kakav podatak o Soraji kao i lokaciji gde je zadnji put viđena da se jave na ovaj profil u inbox sa svim informacijama”, napisao je Kovačević na društvenim mrežama.

Vučelićka je, navodno, protjerana iz Srbije jer je proglašena bezbjednosno rizičnom osobom, s obzirom da je imala kontakte sa sumnjivim osobama iz Crne Gore.

Takođe, mediji su pisali da Vučelićkinoj koleginici i prijateljici Tamari Đurić, prijeti zabrana ulaska na teritoriju Crne Gore zbog povezanosti sa kriminalnim miljeom u našoj zemlji.

Đurić

Crnogorske službe bezbjednosti sumnjaju da je Đurićeva u bliskom kontaktu sa jednim odbjeglim vođom „škaljarskog klana“.

S.B. 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend