Hronika Tužilac izjasnio da nema elemenata za postupanje iz njegove nadležnosti:

Nema dokaza da je majka gasila cigarete po tijelu djevojčica

Ilustracija

Uprava policije je saopštila da se nadležni tužilac u Kotoru izjasnio da nema elemenata za postupanje iz njegove nadležnosti protiv M.R.M. o tome da je ona navodno zlostavljala svoju djecu – dvije djevojčice, tako što je gasila cigarete po njihovim tijelma. Prema nezvaničnim saznanjima CdM-a prilikom ljekarskog pregleda ustanovljeno je da djevojčice nemaju nikakve povrede.

Povodom kontinuiranih objava na društvenim mrežama i u medijima, a u vezi navodnog nasilja nad dvoje maloljetne djece, policija je, kako kažu, samoinicijativno preduzela aktivnosti na utvrđivanju svih okolnosti.

CdM je pisao juče o tome da je društvenim mrežama objavljen post uz prateću fotografiju (za koju se ne zna kad je snimljena, ni da li je povezana sa ovim slučajem) da je djevojčice navodno zlostavljala njihova majka M.R.M. tako što je gasila cigarete po njihovim tijelma.

<<<Baba manipulisala djecom, huškala ih protiv njihove majke, pa osuđena na 30 dana zatvora<<<

“Zajedno sa predstavnicima Centra za socijalni rad pripadnici policije su izvršili terensku provjeru i nenajavljenu posjetu mjestu boravka djece, nakon čega su djeca u pratnji socijalne radnice upućena u zdravstvenu ustanovu radi specijalističkog pregleda i prikupljanja eventualnih dokaza ili simptoma kako fizičkog tako i psihološkog ili drugog nasilja. O svim preduzetim radnjama, prikupljenim obavještenjima i izvještajima ljekara, upoznat je nadležni državni tužilac, koji se izjasnio da nema elemenata za postupanje iz njegove nadležnosti”, istakli su iz Uprave policije.

Ističu da sve objave i javne polemike o neprovjerenim, nedovoljno utvrđenim i u krajnjem netačnim informacijama, najveću štetu nanose upravo djeci i viktimizuje ih bez osnova.

“Pozivamo građane, institucije i sve zainteresovane da svako slično saznanje prvenstveno prijave ili provjere u Upravi policije radi neodložnog postupanja i djelovanja s ciljem sprečavanja bilo kakvog nezakonitog postupanja”, zaključuju u policiji.

Prethodnih dana društvenim mrežama kružio je potresni snimak na kome se čuje kako uplakane djevojčice vrište jer ne žele da ih preuzmu radnici Centra za socijalni rad Budva, već insistiraju na tome da ostanu kod babe S.M, majke njihovog oca.

Sud u Kotoru je utvrdio da je S.M. manipulisala djecom, te da ih je huškala protiv njihove majke. Ona je osuđena na 30 dana zatvora jer nije postupila po rješenju Osnovnog suda u Kotoru.

A.O.

11

avatar
1000
4
7
0
 
10
SelmaMontenegrinEtoUnaMiki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Miki
Gost
Miki

A one modrice i ožiljci od čega su im?

Montenegrin
Gost
Montenegrin

I da nema snimaka i slika sad bi cobjek pomislio kako je zena sve izmislila i kako je sve bajno!!! Eeee jada!!

Selma
Gost
Selma

Gdje vidis lice djece na tim slikama da su to zaista ta djeca , ako ih je baba snimala u lajvu sto ih i na slikama u cijelosti nije slikala da dokaze da su na slikama zaista ta djeca

Ultraviolet
Gost
Ultraviolet

Kao sudska posla

Eto
Gost
Eto

Prije ću vjerovati sudu nego dokonoj rulji.

Sram nas bilo
Gost
Sram nas bilo

Ocemo li sad svi jedno koleltivno izvinjenje toj temi kojoj je zivot uništen sad i koja je obilježena kao majka monstrum
Evo ja cu, izvini, iako te nisam osudjivala i nasijedala ma propagandu

J.J.J.
Gost
J.J.J.

Ja je osudjujem jer sam licno upoznat sa svim cinjenicama. Nemojte vazda ni sudu vjerovati. I njima se podmecu dokazi. Za majku svi u gradu znaju kakva je. Inace majka se i ne bori za starateljstvo nego tetke i druga baba.

Mala
Gost
Mala

Ja sam rodjena i zivjela u Budvi dok se nisam udala gdje oni zive oprosti te na smetnji

Una
Gost
Una

Bitno je da si rekla da si iz budve, to je pojenta.😂😂😂😂

Eto
Gost
Eto

Za nauk svima koji su skloni da olako osuđuju.

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Eto ne postoje majke monstrumi ni sudijesa greskom!!!!

Send this to a friend