Hronika

Ni ljekar ni vještak nisu utvrdili da je Čaka udario policajca u glavu

Aleksandar Čaka Ivanović

Vještak medicinske struke Spasoje Vukotić kazao je danas, na suđenju vođi podgoričkih “Varvara” Aleksandru Čaki Ivanoviću zbog napada na policajce tokom utakmice Sutjeska-Budućnost, da je saglasan sa nalazom sudskog vještaka Miodraga Šoća da službenik Interventne jedinice Ljubiša Vuković nije zadobio povredu glave. Ni ljekar Opšte bolnice u Nikšiću Dragutin Višnjić nije mogao da konstatuje Vukovićevu povredu.

“U izvještajima ljekara specijalista nije navedeno da li je nastala povreda i ako jeste gdje, već je samo napisana dijagnoza u izvještajima. Na osnovu ovakve dokumentacije , izvodim zaključak da oštećeni policajac Vuković nije zadobio laku tjelesnu povredu”, kazao je Vukotić.

Ljekar Višnjić, koji je primio Vukotića nakon incidenta, a saslušan je u svojstvu svjedoka, takođe nije našao nikakve vidljive povrede kod Vukovića, niti je mogao da konstatuje da je došlo do udarca pesnicom, tako da je pacijenta uputio kod neurologa.

Vuković je nakon te izjave burno reagovao, te se povišenim tonom obratio ljekaru, zaprijetivši mu prstom.

Nakon saslušanja vještaka i ljekara, Ivanovićev advokat Srđan Lješković zatražio je od suda da se njegovom branjeniku ukine pritvor, no, sud je to odbio.

Ivanoviću se na teret stavlja napad na službeno lice tokom incidenta nakon utakmice „Sutjeska – Budućnost“ koja se u Nikšiću odigrala 3. aprila.

16

avatar
1000
10
6
0
 
14
Montenegro21 MAJNije bitnoNBAKotor66
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
21 MAJ
Gost
21 MAJ

Ima slika koju je mogao svako da vidi da su tukli policiju ..bitange misle da ce policija stajat mirno da ih udaraju..to moze samo kod nas da se desava bruka ka onda kad je pipun knezevic vise puta udra onog specijalca ….sramota

Nije bitno
Gost
Nije bitno

A snimak koji smo svi vidjeli? Šta sa tim?

Montenegro
Gost
Montenegro

Nista. Soc je utvrdio drugacije. Svi smo mi ludi i coravi

Kotor66
Gost
Kotor66

Taj vjestak u penziju treba da ide….treba biyi pravedan a gdina. Ivanovica mora sacekati kazna jer je prvi udatio policajca a zatim ako su oni prekoracili odbranu onda treba i njih sankcionisati na vec postojeci i odredjen nacin.

Montenegro
Gost
Montenegro

Taj vjestak treba u zatvor da ide. Obmanjuje javnost i bruka profesiju. Sta je sve pisao do sad, Terzic……..

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Vjerovatno je policajac sam kriv jer je naletio na ruku ovogahuligana(blago rečeno), a mi treba da vjerujemo advokatu, a ne svojim očima!!! Ajde bre sve je jasno, zna se ko je ko…

Brcki
Gost
Brcki

Ne vazi se njezni udarac, a dje kolik je onaj policajac nije ga osetio kolko komarca a i dijagnoza je takva

Bel
Gost
Bel

Na kameru se vidi kako napada na policajca !!!! Zar je morao da bude policajac pretučen da bi mu sudili ta napad na policiju ili nije dovoljan napad koi je ovaj počinio i kamera sve snimimila !?

zatvor
Gost
zatvor

U sretnim zemljama bi, za ono što je učinio , dobio 10 godina zatvora.

Ljuta
Gost
Ljuta

Plus dvije jer je SRBIN 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

NBA
Gost
NBA

Nevjerovatno je kolikom upornošću se trudiš da nam omrzneš čitav jedan narod tvojim bolesnim komentarima, glupačo ljuta. Koji ti je krajnji cilj ?

Mrgud
Gost
Mrgud

Utvrdila je kamera i ne smarajte sa ovim vandalom.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Sto brisete moj komentare?? Kakav je ovo fasizam ljudi. Pravda za Caku

Mrgud
Gost
Mrgud

Dobio je.

Bel
Gost
Bel

Vi Srbi sve u kontra pa i u ovome i ako video pokazuje kako napada na policiju i nasrće na policiju vi tražite slobodu za caka !.

Dokaz
Gost
Dokaz

Vidi se na snimak sve

Send this to a friend