Hronika

Nikoli Mršiću određen pritvor

Lenc-Mršić

Sudija za istrage Višeg suda u Podgorici Vladimir Novović saslušao je i odredio pritvor Kotoraninu Nikoli Mršiću (41), koji je prije nekoliko dana izručen iz Srbiji Crnoj Gori, zbog sumnje da je ubio Gorana Lenca. To su u izjavi za Dan potvrdili njegovi branioci Zoran Piperović i Damir Lekić.

<<<Nikola Mršić izručen Crnoj Gori<<<

Piperović je rekao da je Mršić saslušavan na okolnosti određivanja pritvora. Mršić je prije tri dana izručen Crnoj Gori.

Za Mršićem je bila raspisana međunarodna potjernica na osnovu naredbe Višeg suda u Podgorici radi vođenja krivičnog postupka za krivično djelo teško ubistvo u pokušaju, jer se sumnjiči da je 16. septembra 2017. godine u Kotoru ubio Gorana Lenca i pokušao da ubije Milana Jovićevića.

Nakon ubistva Lenca Mršić se krio u Panami, a zatim u Italiji i Mađarskoj. Osim ubistva Lenca i pokušaja ubistva Milana Jovićevića, Mršića crnogorsko Specijalno državno tužilaštvo tereti da je bio član kriminalne grupe koja je pripremala ubistva policijskih službenika.

Nikola Mršić je uhapšen u martu ove godine u Beogradu.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
RalleBoka Kotor
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ralle
Gost
Ralle

Dozivotna

Boka Kotor
Gost
Boka Kotor

Smrdi prase sad truni, dana ne vidio ako ima pravde dobices 200god da ribas ćelije, ubio si dobrog momka sportistu. Smrdo mesarska pa bar napisi za te god knjigu kuvar, i izribaj kod Vukotica ćeliju.

Send this to a friend