Hronika

Nikšić: Bivši trener fudbalskog kluba prijavio da mu je prijećeno na sastanku odbora, podnijeta krivična prijava protiv jedne osobe

Nikšić
Nikšić

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su, postupajući po prijavi bivšeg trenera jednog fudbalskog kluba, podnijeli Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću krivičnu prijavu protiv I.Č. (49), saopšteno je iz Uprave policije. Iz policije su saopštili da je oštećeni prijavio da mu je prijećeno na sastanku upravnog odbora fudbalskog kluba.

Podsjećamo, bivši trener Sutjeske Nenad Brnović, obratio se 14. avgusta javnosti saopštenjem u kojem optužuje čelnike kluba da su mu prijetili verbalno, da je napadnut čak i fizički i da se potezao pištolj na sastanku na kojem je dvije strane trebalo da se dogovore o prekidu saradnje.

<<<Nenad Brnović tvrdi: Prijetili su mi pištoljem i na taj način tražili da odem iz Sutjeske<<<

“Naime, oštećeni je policiji prijavio 8. avgusta da mu je na sastanku upravnog odbora toga fudbalskog kluba, njemu nepoznato lice, koje nije imalo status člana upravnog odbora uputilo riječi prijeteće sadržine”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

U odnosu na predmetnu prijavu policijski službenici su, kazali su iz Uprave policije, preduzeli niz mjera i radnji u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti, te prikupili obavještenja od više lica.

“Spise predmeta pripadnici nikšićke policije dostavili su postupajućem tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću na ocjenu i mišljenje, te se nakon uvida u pomenute tužilac izjasnio da se u radnjama I.Č. stiču elementi krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti”, saopšteno je iz Uprave policije.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
GanyPo njemuVojni stanDarko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gany
Gost
Gany

Kakvi su vi FK., bruka. A vidi se takva vi je i reprezentacija, pocev od pionira, kadeta omlainaca itd. Samo ko da pare igra…

Po njemu
Gost
Po njemu

Cus vwlinugrozavanje sigurnosti repertirao mu pistolj i stavio na celo po navodima brnovica.. sve bih ja potpisao ali bi se od sjutra dan mnogonokretalini gledali preko ramena..

Vojni stan
Gost
Vojni stan

Krivičnu prijavu treba podnijeti jedino protiv Alekse Bečića, on je postavio upravu, to svi znaju u Nikšiću. Svoje vozače, doktore, trenere, one koji su promijeniti političku opciju, itd. Najgore je što je uništio klub sa kojim nikakve veze nema.

Darko
Gost
Darko

E ovakva je vecina novozaposlenih po rođačkim i kumovskim vezama Demokrata

Send this to a friend