Hronika

Nikšić: Uhapšeno šest osoba zbog tuče

Ilustracija

Nikšićla policija uhapsila je šest osoba koja su sinoć učestvovala u tuči u tom gradu. Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo učestvovanje u tuči uhapšeni su V.B. (23), S.N. (21), N.L. i M.Š., dok su A.C. i N.Ć. uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje.

“Sinoć je policija u Nikšiću obaviještena oko 22 časa da je u Ulici VI crnogorske došlo do tuče između više osoba. Na licu mjesta po dolasku policije nisu zatečene osobe koja su učestvovale u tuči. Izvršen je uviđaj i izuzeti su materijalni tragovi”, saopšteno je iz Uprave polcije.

Zaposleni u Hitnoj medicinskoj pomoći su policiju oko 22.20 časova upoznali da su na ukazivanje ljekarske pomoći pristigla dvije osobe sa povredama nanesenim oštrim predmetom i dvije sa povredama iz tuče.

“Policija je utvrdila da su oštrim predmetom nanesene povrede A.C. (20) u predjelu stomaka, te N.Ć. (20) u predjelu kuka. Ljekarskom dokumentacijom konstatovane su im lake tjelesne povrede. Osim toga, utvrđeno je da su M.Š. (30) i N.L. (29) takođe zadobili lake tjelesne povrede”, kazali su iz policije.

U odnosu na ovaj događaj policija je upoznala tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, preduzela intenzivne mjere i radnje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti i prikupila obavještenja od većeg broja osoba.

Policija preduzima dalje intentizvne mjere i radnje na identifikaciji svih učesnika tuče i utvrđivanja svih oklnosti i činjenica radi potpunog rasvjetljavanja događaja.

Tags

7

avatar
1000
6
1
0
 
7
VladoXIV vijekAlffaPedja*Hamo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
XIV vijek
Gost
XIV vijek

Kultura bolan nišićka,Ostroga mi

Alffa
Gost
Alffa

Mora da su se potukli zbog knjige u biblioteku bio samo jedan primjerak a svima im se čitalo😆

Pedja*
Gost
Pedja*

Bitka za Niksic drugi.

Hamo
Gost
Hamo

Ostroga mi opasni su ovi Nišićani

Mirko
Gost
Mirko

Niksicani su jako emancipovani kao i beranci i pljevljaci

Bar
Gost
Bar

Kakvi su indijanci raspuszeni samo pivo i kladionica, i bolan a sta je brato….
Seljacine.

Vlado
Gost
Vlado

Neka nikascani pritvoreni mjesec dana u pritvor 30 dana u istraznom zatvoru

Send this to a friend