Hronika

Nikšićanin vozio pijan, udario u garažu i automobil, pa nasrnuo na vlasnika

Ilustracija

Sud za prekršaje u Budvi kaznio je Nikšićanina Č.S. (46) novčanom kaznom od 400 eura, jer je juče u alkoholisanom izazvao saobraćajnu nezgodu u naselju Markovići, kao i sa još 600 eura jer je fizički napao jednu osobu, u čiji je parkirani automobil i garažu udario svojim vozilom.

Nikšićanin, sa boravkom u Budvi, je odmah nakon nezgode, kako su kazali vlasnik vozila i još jedna osoba koja se zatekla na licu mjesta, upotrijebio fizički silu. Drugoj osobi je uputio prijetnje.

“Jednog oštećenog udarajući glavom u predjelu glave i upućujući mu grube uvrede, dok je drugom oštećenom dok je odvožen policijskim vozilom u CB Budva, kroz otvoren prozor uputio prijetnje zbog čega je kažnjen jedinstvenom novčanom kaznom u iznosu od 600 eura”, saopštio je zamjenik predsjednika suda i sudija portparol Marko Đukanović.

U odvojenom postupku, okrivljenom K.M (33) iz Bijelog Polja, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,12 g/kg alkohola u organizmu izrečena je kazna zatvora od 15 dana.

“Istom odlukom izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od četiri mjeseca, kao i tri kaznena boda”, navodi Đukanović.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
NarozLAUDA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Naroz
Gost
Naroz

Ljudi, morate ga razumjeti, ta garaža nije trebala da bude na tom mjestu i još parkiran auto u njoj, to je šok…

LAUDA
Gost
LAUDA

Samo po džepu, nasem narodu nema bolje kazne

Send this to a friend