Hronika

Njemačka donirala crnogorskoj policiji opremu vrijednu 750.000 eura

Crnogorska policija je danas od njemačkih kolega dobila vrijednu donaciju u iznosu od 750.000 eura.

Kako su saopštili iz Uprave policije, donirana su vozila za potrebe Sektora specijalne policije, dok je Sektoru granične policije doniran patrolni čamac za nadzor granice na Jadranskom moru, skuter za nadzor granice na rijeci Bojani, 10 kros motocikala i četiri prikolice za nadzor kopnene granice, kao i 10 ručnih termovizijskih kamera za detekciju nezakonitih migracija i prekograničnog kriminala.

Iz policije su istakli da će donacija imati poseban značaj i doprinijeti će ukupnom snaženju kapaciteta u suzbijanju prekograničnog kriminala i drugih nezakonitih radnji.

Direktor Uprave policije Veselin Veljović na sastanku sa njemačkim ambasadorom Robertom Veberom poručio je, da je snažno partnerstvo i saradnja crnogorske i njemačke policije, u borbi protiv organizovanog kriminala i zaštite bezbjednosti granica, na visokom nivou.

Ambasador Veber je istakao da intenzivna i obimna saradnja crnogorske i njemačke policije u konkretnim projektima bilježi značajne rezultate.

A.G.

 

6

avatar
1000
6
0
0
 
6
mne-moreVlado19784HarisBzvcajac
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mne-more
Gost
mne-more

Oprema je Super …Fala al ne da idu u kladionicu i da su grubi…Treba bit pravi policajac..Treba zloceste kriminalce ganjat..

Vlado19784
Gost
Vlado19784

Treba li obuka za ovo

Haris
Gost
Haris

Termovizijske kamere, dobro će doći za lov. Danke Deutschland.

Bzv
Gost
Bzv

Micu dizelase.
Prodaju rezervne djelove.
+++

cajac
Gost
cajac

Može li se šta preprodati? A ova vozila Granična gledat neće, uzeće ih ovi mozgovi iz Uprave.

Markos
Gost
Markos

Od zapada gratis oprema za kontrolu…od istoka dobijete gratis spijune…

Send this to a friend