Hronika

Novljanin optužen da je sugrađaninu stavio nož pod grlo

Osnovni sud u Herceg Novom potvrdio je optužnicu protiv S.Š i L.S. iz tog grada, koji je se terete za krivično djelo razbojništvo u pokušaju, piše Dan.

Prema optužnici koju je podiglo Osnovno državno tužilaštvo u Herceg Novom, okrivljeni su 20. decembra 2018. godine, oko 23.10, u Bijeloj, po prethodnom dogovoru, pokušali da otmu novac od K.Z.

“Okrivljeni su u Igalu ušli u vozilo prevoznika „M.“ kojim je upravljao oštećeni, tako što je okrivljeni S.Š. sjeo iza oštećenog, a okrivljeni L.S. do okrivljnog S.Š., nakon čega su zatražili da ih poveze do Bijele. Po dolasku u Bijelu, kada je oštećeni zaustavio vozilo, okrivljeni S.Š. je izvadio nož, a okrivljeni S.L. je izašao iz vozila govoreći „plati čovjeku“. Okrivljeni S.Š. je otvorio vrata vozila i zatim prislonio nož oštećenom na grkljan, a drugom rukom ga povukao za kragnu govoreći „daj pare“ i ponovio to više puta. Oštećeni je uhvatio ruku okrivljenog u kojoj je držao nož i naglo krenuo vozilom, a zatim naglo kočio i dodavao gas, usled čega je okrivljeni S.Š. oboren na sjedište. Dok mu je lijeva noga bila izvan i dok je vozilo još bilo u pokretu uspio je da izađe iz vozila. Tom prilikom je okrivljeni S.Š. oštećenom nanio laku tjelesnu povredu”,  piše u optužnici.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Srbi su Turci
Gost
Srbi su Turci

Možda su branili Kosovo u taxi?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Храбро али и лудо од таксисте. Могли су ови билмези лако одговарат за убиство.

Skupo, skupo
Gost
Skupo, skupo

Bravo, taksista, tako se radi sa drogašima. Sad će vidjeti pošto je droga u zatvoru.

Garo
Gost
Garo

Rezume: S.S. i L.S. napali K.Z. u vozilu M.

Send this to a friend