Hronika

Novljanin optužen da je ukrao frižider, plinske boce i dvogled

Osnovni sud u Herceg Novom potvrdio je optužnicu protiv S.A., koji se tereti za produženo krivično djelo teška krađa, piše Dan.

Prema optužnici koju je podiglo Osnovno državno tužilaštvo u Herceg Novom, okrivljeni je u noći između 20. i 21. aprila prošle godine obio kuću P.J. na području opštine Herceg Novi, odakle je otuđio frižider, mini-liniju, akumulatorsku ručnu baterijsku lampu, dvogled ruske proizvodnje, manuelni aparat za mjerenje krvnog pritiska, žensku garderobu i posuđe, ukupne vrijednosti 320 eura.

“Neutvrđenog dana u vremenskom periodu od kraja avgusta 2017. godine do početka juna 2018. godine, u selu 3., opština H.N., okrivljeni je obio pomoćni objekat u vlasništvu oštećene Č. Ž., odakle je otuđio vanbrodski motor i dvije plinske boce, ukupne vrijednosti 110 eura. Neutvrđenog dana u vremenskom periodu od 15. septembra 2017. godine do početka juna 2018. godine, u selu 3, opština X. N., okrivljeni je obio podrum kuće J.V., odakle je otuđio dvije plinske boce, aparat za vodu i kanister za vodu sa slavinom, ukupne vrijednosti 70 eura” piše u optužnici.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
marius
Gost
marius

Mene je odje najsumljivi ovi osteceni, te ima Ruski dvogled.

🇲🇽 EL_Gordo
Gost
🇲🇽 EL_Gordo

Dobro je, barem nije ukra pepeljaru

Nata
Gost
Nata

Plinske boce… e i ovi lopovi bijednici su postali…

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Krivično djelo, čisto kao suza.Ovaj Novljani će odgovarati i treba odgovarati. No,….oče li odgovarati političari- tajkuni tipa Markovića s koji je po mom mišljenju rezultati dogovora Vučić- Đukanović i koji je načinio nebrojeno puta. Veće krivično djelo ? No, da ne budem pristrassn i da ne govorim samo o CG.Vučić optužuje Đilasa da je /dok je bio gradonačelnik BG/ otuđio… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Ispravka: nije Marković no Marović

Slavko
Gost
Slavko

I ovaj ce u zatvor a Sveto Marovic koji je otudjio 100.000.000 dvogleda uziva u parama po inostranstvu. Pravi DPS sistem.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

I SNS sistem u Srbiji, Slavko.

Send this to a friend