Hronika

Nuhodžić: Svako ko se ogriješio o zakon, odgovaraće zbog toga

Povodom 9. decembra – Međunarodnog dana borbe protiv korupcije, ministar unutrašnijih poslova Mevludin Nuhodžić poručio je da će svako ko se ogriješio o zakon, odgovarati zbog toga.

“Nastavićemo još jače i još snažnije da se borimo protiv korupcije-sistemski i beskompromisno. Svako ko se ogriješio o zakon, odgovaraće zbog toga. Pozivam i ohrabrujem građane da prijave svaki oblik korupcije”, poručio je Nuhodžić.

25

avatar
1000
20
5
0
 
24
SvetoTomosvetoFedjaMirko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sveto
Gost
sveto

Da li si ti nuhodzicu ogrijesio o zakonu kako to da ne sprovidute prave ubice i nalogodavce vec zelite podvakiti drugima, ne lazite vise ovaj narod, hapsite prvo clanove DPS-a i BS-ke.

Fedja
Gost
Fedja

Bori se covjek na demokratski nacin da dovede sistem u red saradjuje sa svim nvo sektorima, obraca paznju na najugrozenije i cim je dosao na mjesto ministra je “ocistio” policiju da nepotrebnih kadrova. Covjek koji je bez mrlje u karijeri i kojeg neko moze da kritikuje samo na nacionalnoj, vjerskoj i pokitickoj osnovi.

VISITOR
Gost
VISITOR

BRAVO NUHODZICU!

VISITOR
Gost
VISITOR

Vise je Nuhodzic uradio za 3 godine,nego Sdp za 12!

Mirko
Gost
Mirko

hahahahah e kakavog naroda i poltrona ima

Dr No
Gost
Dr No

A sta cemo sa Ivanom Ramada Brajovicem?

mickp
Gost
mickp

borite si vi za vas interes i fotelju
A vidjeli smo koliko se borite za pravdu

Daxa
Gost
Daxa

E čuvaj se onda

Mirko
Gost
Mirko

a tvoj sin???

Zevs
Gost
Zevs

Ne moze se MUP kriviti za korupciju oni obavljaju svoj posao u zadnje vrijeme vise nego profesionalno i kad su klanovi u pitanju vecina njih je uhapsena, veci dio ubistava je rasvijetljen….. smatram da je odje tuzilastvo veliki krivac koji i sa onima koji ucestvuju u korupciji i u tegovini narkoticima sklapaju tzv. Sporazume o priznanju krivice….

...
Gost
...

U tom slucaju ne bi imao ko da bude upravnik zatvora…

Cule pelikan
Gost
Cule pelikan

Ko god kritikuje sistem i nabraja radnje korupcije taj treba i da prijavi iste, a ne samo odje da pise, prijavi korupciju !

Mirko
Gost
Mirko

pa kome da prijavis kad je sami vrh korumpiran

Muki
Gost
Muki

Nije Meco carobnjak pa da preko noci sve dovede u red, ali je daleko manje korupcije nego sto je bilo ranih godina

Sveto
Gost
Sveto

U pravu si,hoces reci vise ubistava od kad je on ministar.

Goran
Gost
Goran

Ako se neko bori protiv korupcije onda je to ovaj covjek koji se od prvog dana bori i protiv korupcije i protiv kriminalaca.

Basketaš 3 x3
Gost
Basketaš 3 x3

Tebi je zadatak da lažeš ! Evo afera lopovluka korupcije u izobilju ko je odgovarao ili pozvan na odgovornost ? Spuž ie obdanište za tužilaštvo vladu i oko vlade LAŽI kad imaš koga

brkoo
Gost
brkoo

A gdje ste do sada

Send this to a friend