Hronika Ministar posjetio primorsku opštinu

Nuhodžić: Usluge koje pruža MUP u Baru su profesionalne i efikasne

„Država mora biti servis građana. Mi smo tu zbog nijh. Ministarstvo unutrašnjih poslova u kontinuitetu radi na poboljšanju usluga i servisa građanima. Trudimo se da stalno unapređujemo naš rad. Građani koje sam zatekao na šalterima potvrdili su mi da su usluge koje pruža MUP profesionalne i efikasne“, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić tokom  posjete baru.

Govoreći o rezultatima rada Centra bezbjednosti Bar, Nuhodžić je naglasio da postoji trend smanjenja broja krivičnih djela, što, kako je ocijenio, pokazuje da pojačane aktivnosti Policije daju rezultate.

Ministar je ukazao da je značajno da građani imaju više povjerenja u Policiju, kao i da će policijski službenici profesionalno i odgovorno postupati po njihovim prijavama.

„Jedan od prioriteta Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije je poboljšanje materijalno-tehničkih kapaciteta i uslova u kojima rade policijski službenici, kako bi se građani Bara i turisti koji borave u ovom gradu i Crnoj Gori osjećali sigurno i bezbjedno. Nastojaćemo da, kroz investiranje u najsavremeniju opremu, omogućimo Policiji da bude još efikasnija i spremnija da odgovori na sve izazove, a građani zadovoljniji njenim radom“, poručio je Nuhodžić na sastanku sa načelnikom Centra bezbjednosti Veskom Magovčevićem.

Nuhodžić se sastao i sa predsjednikom Opštine Bar Dušanom Raičevićem.

„U kontinuitetu ostvarujemo dobru i uspješnu saradnju sa Upravom policije i zahvalni smo pripadnicima Centra bezbjednosti na pomoći koju svakodnevno pružaju kako građanima tako i turistima koji posjećuju naš grad. Ono što me posebno raduje je to što je Opština Bar izabrana za realizaciju projekta video nadzora nad javnim površinama, što će umnogome doprinijeti dodatnoj sigurnosti u Baru“, istakao je Raičević.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
rokoTomoBaranka
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
roko
Gost
roko

treba otici do ULCINJA pa osjetiti ljubaznost tamosnji policajaca svaki put kada podjem za Ulcin prvo odem kod osiguranja i povecam premiju mog zivotnog osiguranja moze se desiti dase vratim slomljene ruke ili noge stose moze da desi kod rutinski kontrola u kafeima u Ulcinju

Tomo
Gost
Tomo

Covjek iz naroda ce uvijek ostati isti bio obicni gradjanin ili ministar njega to ne mijenja. Bravo Meco !

Baranka
Gost
Baranka

Da znate da jesu prije par dana sam sinu bila da izvadim pasos i tako su profesionalno postupili i ljubazno da sam odusevljena

Send this to a friend