Hronika

Objavljena fotografija ubice Miodraga Kruščića

Foto: Screen Shot TV Vijesti

Crnogorska policija došla je do snimka osobe koja je hicima iz vatrenog oružja usmrtila vlasnika lokala Beagle Miodraga Migija Kruščića (49) iz Podgorice. U okviru istrage o ubistvu Kruščića s mjesta zločina izuzeti su zapisi sa nadzornih kamera na kojima se vidi kako ubica prilazi i puca u Kruščića.

<<<Šta je do sada poznato o ubistvu Miodraga Kruščića<<<

Analizom snimaka sa nadzornih kamera, inspektorimi su utvrdili da je ubica htio da prikrije izgled i da je, zbog debele crne trenerke sa kapuljačom i čizmama sa velikim đonom, izgledao krupniji.

Inspektori su došli su do zaključka da prvobitni utisak da je ubistvo počinio 190 centimetara visoki, krupni, muškarac ne odgovara realnom izgledu zločinca, već da je riječ o nešto nižoj osobi.

<<<U Podgorici ubijen Miodrag Kruščić<<<

Današnja Pobjeda je objavila da istražitelji vjeruju da su, osim dvojice neposrednih izvršilaca, u ubistvu Kruščića učestvovale još najmanje dvije osobe: logističar koji je “tipovao” žrtvu i još jedna osoba kojaje čekala sa spremnim zamjenskim vozilom za nastavak bijega nakon što su zapalili “Golf 6”.

Kruščić je ubijen u ponedjeljak 21. maja dok je sjedio sa novinarkom ND Vijesti Jelenom Jovanović u bašti lokala „Palata” na Starom aerodromu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
xxy
Gost
xxy

Ubica Lasmanove se zna ko je pa ga ne mogu naci,a kamoli ovoga za koga se nezna ko je!?

Ime
Gost
Ime

Kad bi mi bili normalna drzava bilo bi dozvoljeno nosenje oruzja i samoodbrana pa da vidite kad bi neko imao hrabrosti nekom da pridje dje ima dosta gradjana koji bi uzvratili vatru pucali u ubicu,u mnogim zemljama obicni gradjani pucaju na kriminalce ako ih uhvate na djelu i ne moraju u zatvor ni dana nego ih slave kao heroje.

roonaldinho10
Gost
roonaldinho10

Ljudi,je li moguće da ste toliko glupi??Mislite da policija nema opremu da ubliži sliku i da je izoštri-isčisti ako se ne vidi dobro?Nego neće da je izbače jer nema potrebe da svi vide ko je on.Kao što kad vidite kad uhapse nekoga spuštaju mu glavu.Viđeli bi vas kao policajce kako bi riješili istragu ubistva.Najlakše je osuđivat.Još jednom BRAVO ZA NAŠ… Više »

Mladen Dahna
Gost
Mladen Dahna

Maska je na licu zato dzabe i zumiranje kaomi rukavice je imao

vase vime
Gost
vase vime

bravo za mup hahahaahaahhaahahhahahaha

Trece Oko
Gost
Trece Oko

Od partnerskih sluzbi zatraziti pomoc-donaciju da nam obezbjede termalni kompjuter koji moze snimak sa CD ocistiti svaku masku i dovesti fotografiju do savrsenog izgleda lica pocinioca krivicnog dijela.
Takav kompjuter smo imali prilike vidjeti u filmu sa Harison Fordom -mornaricki oficir

Bildercina
Gost
Bildercina

Vrhunski potez mup cg ovo ce
Rijesiti istragu. Bravo mup, rezolucija na nivou

Bokelj CG
Gost
Bokelj CG

Sto je ovo brate, sve se vidi. Bolje da su cutali pa kad ga ufate rekli imamo te na slici, ovako ce znati da nemaju nikakve dokaze protiv njega. Kako ste inteligentni moji policajci, a da napisete kaznu za prekoracenje 1km/h odma ste azurni. Pih!

Gulag
Gost
Gulag

Koja sprdnja od policije!
Pa dje sa ovakvom slikom izać u javnost!?
I šta sad, treba neko da ga prepozna?

vvv
Gost
vvv

Milorad Krusica….:).Dobra ova kamera u pm

Bistrina
Gost
Bistrina

Kako su istražitelji bistri, čak su zaključili da je bilo spremno i zamjensko auto, kao naprimjer u voli motors kad dobiješ mobilnu garanciju , oni će ih pronac neće proc ni sto godina, evo vidjet će te, a pobjeda će prva objavit tu ekskluzivni vijest, ko bi drugi !

????????
Gost
????????

Crno a duguljasto a krivih nogu . Pogodi koje?????

Zaštićeno ime
Gost
Zaštićeno ime

Ofarbani gušter.

Pgnk
Gost
Pgnk

Na ovu sliku ga nebi rodjena majka prepoznala .

Mesar mickey
Gost
Mesar mickey

Ubica se ne trazi, trazi se onaj sto je narucio ubistvo… ubica nije ni bitan, to su hladnokrvni sizofrenik….. Traze se ovi nalogodavci!!! A zna se i de se traze i ko su. U CG se sve zna, zna se dje je ko piskio, jeo, pio, koliko je duzan na kamatu, ko koga j..e ko sa kim ide…. Nemoj vise… Više »

veki
Gost
veki

mafioza sredio mafioz, i da ga ne nađu baš me briga,ni danas ne znamo ko ubi inspektora pred kućom

Pol
Gost
Pol

Ovaj je neki fudbaler 100%.Mozda cak Rooney

Puz Demon
Gost
Puz Demon

U 18.30 h po vrucini sa kapuljacom.Vjerujte cudno.Bas sama pojava govori da nije dosao sa koncerta,nego losim povodom.Jadan nesretan momak kako izgubi zivot.Sacuvaj Boze.

JAAA
Gost
JAAA

DA DA STRASNO

Send this to a friend