Hronika Hapšenja u Podgorici

Od bezbjednosno interesantnih osoba oduzeto oružje, municija, novac i droga

Podgorička policija je uhapsila dvije bezbjednosno interesantne osobe kod kojih je pronašla oružje, municiju, novac i drogu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, uhapšeni su S.R. (34) i S.R. (31).

“Policijski službenici su pronašli i oduzeli: pištolj marke CZ model M70, 24 komada municije, 17 pvc pakovanja heroina težine oko 112 grama, 137 tableta koje su na listi opijata, novac u iznosu od 620 eura, tri vage za precizno mjerenje, četiri rokovnika u kojima su navedena imena i novčani iznosi dugovanja i pet mobilnih telefona”, navode u Upravi policije.

S.R. (31) je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, a da se S.R. (34) zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Osim toga, policijski službenici su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli i krivičnu prijavu protiv njihovog srodnika F.R. zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

S.Đ.

6

avatar
1000
4
2
0
 
6
MilasGagoCopy/pastemojsilovićFileopg
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milas
Gost
Milas

Srodnik ?

mojsilović
Gost
mojsilović

Ovih 17 pakovanja po 6ipo grama prolazilo je kao desetka. A krš roba. Loš heroin strašno nemaju ih šta sudit kadtu opijata i nema a bez levora momak nije Crnogorac.

Fileopg
Gost
Fileopg

bravo policijo…

Milena
Gost
Milena

Oduzeto po ko zna koji put a oni pusteni na slobodu. Pa ako nekom nadjes pistolj kaznis ajde uslovno a vala sljedeci put ide na 2-3 godine zatvora ali ne i u CG

Copy/paste
Gost
Copy/paste

Mozda ne znas, ali policija ne izrice presude.

Gago
Gost
Gago

Spijuni

Send this to a friend