Hronika

Od dva pripadnika kriminalne grupe iz Kotora oduzeti uređaji za snimanje, telefoni i vozilo

Ilustracija

Barska policija je od dvije bezbjednosno interesantne osobe, pripadnika jedne organizovane kriminalne grupe, S.B. i N.S, oduzela uređaj za
skladištenje video materijala, dva mobilna telefona koje su oni koristili za snimanje i čuvanje materijala i vozilo, saopšteno je iz Uprave policije. Nije saopšteno da li su ove dvije osobe uhapšene.

“Službenici CB Bar su, u cilju sprječavanja eskalacije sukoba zaraćenih kriminalnih grupa na području Opštine Bar, kao i izvršenja teških krivičnih dijela, kontrolisali dvije bezbjednosno interesantne osobe iz Kotora i od njih oduzela dva mobilna telefona sa instaliranim programskim aplikacijama za međusobnu komunikaciju kao i komunikaciju sa drugim povezanim licima. Nakon toga pribavljena je naredba od nadležnog suda na osnovu koje je obavljen pretres vozila koje su koristili S.B. i N.S. Tada je u prtljažniku pronađen tzv. štek u kojem se nalazio elektronski uređaj za skladištenje snimljenog video materijala sa pripadajućim ruterom koji je povezan sa internetom u cilju emitovanja i daljinskog očitavanja snimaka. Daljim pregledom ustanovljeno da je ovaj uređaj kablovski povezan sa dvije kamere visoke rezolucije koje su bile sakrivene u krovnim nosačima kofer tregera koje su snimale prednju i zadnju regiju vozila”, navode u Upravi policije..

Svi oduzeti predmeti će se vještačiti, dok je o ovom događaju obaviješten je nadležni tužilac radi kvalifikacije ovog događaja.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
BerišaradoSenčiCPC+CT
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Berišarado
Gost
Berišarado

“ CB Bar su, u cilju sprječavanja eskalacije sukoba zaraćenih kriminalnih grupa na području Opštine Bar, kao i izvršenja teških krivičnih dijela, kontrolisali dvije bezbjednosno interesantne osobe iz Kotora i od njih oduzela dva mobilna telefona sa instaliranim programskim aplikacijama za međusobnu komunikaciju kao i komunikaciju sa drugim povezanim licima” :))) Ko god ima tel sa viberom, whatspp itd nek… Više »

Senči
Gost
Senči

Mozda su to radi svoje bezbjednosti montirali , a svako novije auto posjeduje kameru nazad I naprijed, sve na informativni

CPC+CT
Gost
CPC+CT

Sram vas i stid bilo.A kako da znamo i na koi nacin sta nam policija misli i sprema koja ne stiti gradjane ove drzave

Send this to a friend