Hronika

Od posljedica saobraćajne nesreće u Podgorici preminuo motociklista

Od posljedica zadobijenih u lančanom udesu koji se dogodio juče u Skopskoj ulici preminuo je motociklista, saopšteno je iz Uprave policije.

<<<Povrijeđene tri osobe u lančanom udesu u Podgorici<<<

Službenici saobraćajne policije su u toku  praznika spovodili pojačane aktivnosti na kontroli poštovanja saobraćajnih propisa.

Kako su naveli iz Uprave u Crnoj Gori se u toku praznika dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda u kojima su 32 osobe zadobile lake tjelesne povrede,  dok je osam osoba teže povrijeđeno.

“Jedna muška osoba je jutros u Kliničkom centru Crne Gore preminula usljed posljedica nesreće koja se dogodila juče u Podgorici, a u kojoj je učestvovala kao motociklista”, navode iz Uprave.

Dodatno navode da je saobraćajna policija  podnijela 162 prijave protiv vozača koji su kršili odredbe Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

Osim toga izdato je 997 naloga za naplatu novčanih kazni i privremeno su oduzeta 24 para registarskih oznaka.

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
DadoAnimusEto tako
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dado
Gost
Dado

Od pocetka problema sa virusom svi segmenti kontrole i prevencije su po strani narocito je vidljivo na tehnickim pregledima i na ulici jednostavno su neefikasni brane se tim mora se ginuti u saobracaju postoje kamere koje niko ne ferma kako na linijama tako na ulici

Eto tako
Gost
Eto tako

Najbitnije je da se kontrolise hoce li koga u medjugradski uhvatit.

Animus
Gost
Animus

Ne moze policija kontrolisat kulturu svih vozaca, u svakom trenutku…teret snose i auto skole, koje mnogim idiotima i nesposobnima izdaju vozacke. Da ne komentarisem oskudnu obuku…

Send this to a friend