Hronika

Od pripadnika kriminalne grupe oduzeto oružje, municija, kola, motor, silikonska maska…

Kriminalna grupa koju je formirao Filip Bešović (29), a čiji su pripadnici Mario Milošević (38), Goran Rakočević (34), Dejan Vukašinović (36), Luka Bulatović (22), Mijailo Stojanović (34) iz Podgorice, Filip Knežević (30), Marinko Rajković (28), i Sanja Božović (38) iz Cetinja, sumnjiči se da je počinila više krivičnih djela-ubistvo Miodraga Kruščića i pokušaj ubistva novinarke ND Vijesti Olivere Lakić.

Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

<<<Policija: Mario Milošević ubio Kruščića, rasvijetljen pokušaj ubistva Olivere Lakić<<<

Foto: Uprava policije

Na današnjoj konferenciji za novinare načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Milovan Pavićević je saopštio da je policija tokom višemjesečne istrage otkrila da je Mario Milošević 21. maja prošle godine hicima iz pištolja usmrtio Miodraga Kruščića.

Foto: Uprava policije

Prema njegovim riječima tokom policijske i tužilačke istrage obavljeni su pretresi stanova na više lokacija u Podgorici i Cetinju, koje su koristili članove ove kriminalne grupe, i tom prilikom je pronađena veća količina oružja i municije, eksploziva i eksplozivnih naprava, ručnih bombi i granata, taktičke, komunikacione kao i opreme za prerušavanje, specijalnog alata za otvaranje vozila i stanova.

Foto: Uprava policije

“Pronađena su i oduzeta vozila koja su korišćenja prije, za vrijeme i nakon izvršenja ovih krivičnih djela. Ovi predmmeti po broju, namjeni i razornoj moći na najbolji način govore o organizovanosti i bezobzirnosti ovih sada procesuiranih osoba, kao i o njihovim namjerama da svoj kriminalni naum sprovedu u djelo”, naveo je on.

Foto: Uprava policije

Sprovodeći operativne i istražne aktivnosti policijski službenici identifikovali su devet osoba, za koje postoje osnovi sumnje da su formirali ovu organizovanu kriminalnu grupu u cilju vršenja teških krivičnih djela na teritoriji grada Podgorice i šire.

Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Tokom trajanja policijsko-tužilačke aktivnosti, policija je ranije u Podgorci uhapsila šest osoba, pripadnika ove kriminalne grupe. Mario Milošević je prošle godine uhapšen na teritoriji Kosova tokom međunaredne policijske saradnje i razmjene informacija između policija Crne Gore i Kosova. Dvije osobe iz ove kriminalne grupe uhapšene su danas u Podgorici i na Cetinju.

Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prc CG
Gost
Prc CG

To su sve dps puleni,većina su njih 2006 primoravala i maltretirali ljude da glasaju za referendum i tada su dobili odobrenje od diktatora da mogu da rade sto i kako hoće….

Bokelj
Gost
Bokelj

Ovo su sve df puleni, većina bjih je bila uključena u planiranje terorizma 2016.!

Izv ba
Gost
Izv ba

A bgm bice da su samo onako ovo zakacili za Lakicju. Nebi me cudilo ood rukovodstva nasih murijasa.

Fileopg
Gost
Fileopg

Sva opozicija ćuti na uspjehe policije, barem da pohvale policajce koji danonoćno rizikujuči živote čuvaju mir u ovim teškim vremenima. Sad će opozicija ili neka NVO da izmisli nekakvo prekoračenje ovlašćenja i da minimiziraju ogroman uspjeh sposobnih i hrabrih policajaca. Daj jednom budite pošteni i odajte im priznanje za uspjeh u ovoj teškoj borbi…

Globovanje
Gost
Globovanje

Njih ne zanima bolji zivotni standard gradjana , oni bi najvise voljeli da bukvalno skapavamo od gladi , da bi mogli oni doc na vlast ! A kamoli da pohvale nesto , to oni dozivljavaju kao da su sami sebi opalili jednu jaku šamarčinu !

Dzuka
Gost
Dzuka

Policiji svaka cast. Jos da se Bogu molimo da ih tuzilastvo a pogotovo sud isprate. Nemojte dozvoliti da presude padaju zbog nekih tehnikalija i pravnih praznina

Tehno
Gost
Tehno

Ja ne znam kako nije ozbiljna zatvorska za posjedovanje ovog. Ovo je ozbiljna namjera za ozbiljne kriminalne aktivnosti. Pa kako ispod 5-10 godina samo za posjedovanje ovoga??

Nikola
Gost
Nikola

Sve mi je jasno šta nalaze ali toliko silikonskih maski?Zar nije bilo ranije levor i brkovi samo?

Rile
Gost
Rile

To je sad novo, otkako se maska može uzet kod Kineza za 15 eura. Kad još padnu cijene, maskiraće se komplet, na primjer u Betmena.

Nikola
Gost
Nikola

Haha care jes vala

Kotor66
Gost
Kotor66

Sad neka kazu za koga rade….nije u njihovom interesu bilo to sve…oni su radili za pare a za koga neka kazu sada.

Pol
Gost
Pol

Zna se za koga rade…Radoje cujes li?Radojee..

Dukljanin
Gost
Dukljanin

POGLEDAJ TI OVO..STRAHOTA DA UFATI ČELJADE…PA MALO JE JEDAN ŻIVOT TAMNICA..OVO TREBA OSUDIT NA PET ŽIVOTA TAMNICE…VOĐJA BAŠOVIĆ…AMERIČKI SUDIT..AMERIČKI ZAKON ROBIJE…SVE TREBA PROMIJENIT..NE TREBA KA DO SAD ZATVORENICIMA PUŠTAT PAKETE..TEKEFONE ..ZAŠTITARI SE MORAJU KONTROLISAT..TREBA UVEST SUROV ŽIVOT U APSU..NAPRAVIT TAMNICU..KATAKOMBU ZA OVE ZLOČINCE..OVO JE STRAHOTA STO SE DOZVOLILO U CG

Nikola
Gost
Nikola

Propala država

Ljuma
Gost
Ljuma

Sto bio si zatvoren u katakombi i znas kako je tamo,bas mi te zao sto su bili surovi prema tebi.

Milan
Gost
Milan

Puna podrska za policiju i samo da nastave da hapse ove zlikovce, ali sto je bolje od toga ako sudstvo zataji kao u dosta slucajeva do sada.

Masteiht
Gost
Masteiht

Marija Miloševiča traži sva Evropa zbog ubistva Đuričkovića i još niza krivičnih dijela, a on poput Superđena, Koperfolda, ladno prelazi granice i dalje ubija i bježi. Volio bih da je ova bajka istinita, a bajke inače to nisu. Svakako, nestetni Milošević je dobro zaglavio, pa sada ubistvo, dva, tri na njegovu dušu neće mu previše otežati situaciju.

Kotor66
Gost
Kotor66

ma pripetali mu da se opravda rad.

Jupi
Gost
Jupi

Zalosno je na sta je spremna sve ova danasnja omladina u cvijetu svoje mladosti

Grof
Gost
Grof

Ovo je veliki dan za Crnu Goru!!!!!

Big
Gost
Big

Svaka cast policiji.Podrska

Predrag
Gost
Predrag

Koliko li je majki zakukalo zbog ovih ljudi……

Skocko
Gost
Skocko

Bravo za Nuhodzica i Veljovica i za citavo rukovodstvo policije.

Hamdo
Gost
Hamdo

Puna podrska policiji koja stvarno ne posustaje u zadnje vrijeme i ne dopusta kriminalcima da disu

Goku
Gost
Goku

Sad nam je jasno koliko policajci rizikuju svoje zivote i zivote svoje porodice

Detektiv
Gost
Detektiv

Svaka cast policijo! Svaka cast svakom sluzbeniku koji je radio na ovom slucaju!

Natasa
Gost
Natasa

Ovo je zastrasujuce ovo samo na filmovima ima ne znam sta bih rekla osim da policiju Bog cuva s kakvim sve ljudima imaju posla

Samo jako
Gost
Samo jako

A gde je Natasa muci me too

Send this to a friend