Hronika

Odbijeno jemstvo, Sara čeka suđenje u pritvoru

Sara Vidak

Osnovni sud u Kotoru obdio je jemstvo u iznosu od 10.000 eura koje je ponudila odbrana Beograđanke Sare Vidak (20), osumnjičene za napad na sutkinju Suda za prekršaje u Kotoru Jelenu Stanišić.

<<<Suđenje Sari Vidak počinje 31. avgusta<<<

Ranije ove sedmice Osnovni sud u Kotoru odbio je žalbu jednog od Sarinih advokata Srđana Lješkovića na odluku kojom joj je određen pritvor do 30 dana. Sari Vidak je prošle nedjelje određen pritvor zbog opasnosti od bjekstva.

Incident se dogodio prošlog utorka, na kraju prekršajnog postupka protiv Stevana Prpe, dečka osumnjičene Vidak, koji je kažnjen novčano 90 eura zbog saobraćajnog prekršaja. Nezadovoljna zbog donijete odluke, Vidak je, kako se navodi u prijavi, sutkinju Stanišić napala najprije verbalno, a zatim i fizički. Vidak je kategorično negirala navode optužbe za koje se tereti.

Juče je Osnovni sud u Kotoru potvrdio optužni predlog kotorskog Osnovnog tužilaštva podnijet protiv Sare Vidak (20) iz Beograda zbog napada na sutkinju prekršajnog suda u Kotoru Jelenu Stanišić, a početak suđenja zakazan je za petak, 31. avgust.

120 Komentara na "Odbijeno jemstvo, Sara čeka suđenje u pritvoru"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend