Hronika

Odloženo suđenje za ubistvo Medina, došli vještaci ali ne i optuženi

Darko Mijović i Vladimir Ulama (foto: facebook)

Suđenje okrivljenima za ubistvo Petrovčanina Nemanje Medina u podgoričkom Višem sudu, Vladimiru UlamiDarku Mijoviću i Bogdanu Miliću, odloženo je danas jer se nije pojavio okrivljeni Milić koji se brani sa slobode.

<<<Otac Vladimira Ulame: Neću da svjedočim zbog novinara, lažu<<<

Vještaci, koji su danas trebali da iznesu svoje stručno mišljenje, Jelena Janković, Sandra Kovačević, Mila Kontić, Stana Popvić, Božidar Bakić, Goran Dendić, Danilo Sekulović i Balša Savić to će uraditi 15. maja za kada je zakazan naredni glavni pretres.

<<<Zločin bez tijela, ubistvo ili otmica?>>>

Na podmukao način ubili Medina

Prema navodima optužnice, 08. avgusta 2016. na teritoriji Bara i Podgorice optuženi se terete da su na podmukao način ubili Medina. Milić je, kako se navodi, pružio pomoć Ulami u prikrivanju. Dodaje se da su svjesno izvršili krivično djelo.

Ulama i Medin su prema optužnici razmjenili više poruka i dogovarali se oko kupoprodaje oružja. Naglašava da su sa obmanom nagovorili Medina da se nađu. Tada su mu nanijeli teške povrede, stavili ga u prtljažnik od bijelog “Reno Megana” i ubili ga.

Nemanja Medin

Kasnije su, kako se navodi, zapalili pomenuti automobil tokom čega je Mijović zadobio opekotine desne ruke. Dodaje se da je Milić sakrio Ulamu u svojoj kući na selu, čime se u optužnici navodi da je na štetu Nemanje Medina učinjeno teško ubistvo uz pomoć učiniocima.

Žana Bojanić

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Daka
Gost
Daka

Strasno……

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Njima najmanje odgovara da bude odlozeno. Ali izgleda sto vrijeme vuse odmice jasnije je da je je policija potpuno na krivom tragu a ove tamo drze da bi prikrili nesposobnosti

Mirko
Gost
Mirko

Hahaha je li moguce da optuzeni ne dodju, kao da je kazna za parking. Samo u ovu drzavu je sudstvo ovako nemocno

Vojnik na straž
Gost
Vojnik na straž

U pravu si. Kako može optuženi za ovakav zločin da se brani sa slobode. Ovu državu raspalu treba ugasit kad smo ovakve kukavice i kad dozvoljavamo da nam ovo rade..

Send this to a friend