Hronika

Osmoro uhapšenih u Podgorici, rasvijetljene krađe i lažno prijavljivanje

Ilustracija

Osam osoba uhapšeno je u Podgorici zbog sumnje da su umiješane u osam krađa. Krivična prijava podnijeta je  protiv jednog maloljetnika osumnjičenog za krađu, kao i protiv mladića koji je osumnjičen da je lažno prijavio krađu, saopšteno je danas iz Uprave policije.

Kako se navodi u saopštenju, I.G. (22) i D.A. (40) iz glavnog grada su uhapšeni zbog sumnje da su počinili razbojničku krađu.

“Oni su, kako se sumnja iz dvorišta kuće S.A. otuđili motocikl”, naveli su u policiji, dodajući da su osumnjičeni potom, prilikom bjekstva, nožem uboli S.A. u šaku kada je pokušao da ih zaustavi.

Uhapšen je i M.A. (25) zbog sumnje da je prišao sa leđa dvojici građana i ukrao im novčanike sa novcem i ličnim dokumentima.

“Uhapšen je D.M. (35) zbog sumnje da je počinio tešku krađu”, dodaju u Upravi policije, te naglašavaju da je on osumnjičen da je iz kuće ukrao 1.250 eura i dva ručna sata.

U Podgorici su lisice na ruke stavljene i E.A. (18) i I.K. (20) zbog sumnje da su počinili tešku krađu.

“Oni su, kako se sumnja, provalili u garažni prostor i otuđili alat i druge predmete”, rekli su u crnogorskoj policiji.

Zbog sumnje da je počinio tešku krađu uhapšen je i E.G. (21).

“On je, sumnja se, polomio staklo na parkiranom vozilu i iz njega ukrao torbicu u kojoj su se nalazio novac i druge lične stvari”, naveli su u Upravi policije.

Krivična prijava podnijeta je protiv maloljetnog D.R. (17) zbog sumnje da je počinio teška krađa.

“On je, sumnja se, provalio u auto servis i otuđio alat”, kazali su u policiji.

Slobode je lišen i Lj.L. (37) zbog sumnje da je počinio krađu.

“On je, sumnja se, sa radnog pulta prodavnice otuđio mobilni telefon, koji je kasnije prodao”, dodaju u Upravi policije.

Podgorička policija je podnijela krivičnu prijavu i protiv M.P. (20) zbog sumnje da je lažno prijavio da mu je ukraden auto.

“On je prijavio da mu je otuđen VW Golf VII”, rekli su u policiji, naglasivši da se sumnja da je M.P. nakon saobraćajne nezgode koju je sam izazvao, pobjegao sa tog mjesta kako ga saobraćajna policija ne bi identifikovala, a potom lažno prijavio da mu je automobil ukraden.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
MilevaHm...
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mileva
Gost
Mileva

Da nijesu ovi ukrali mojem unuku trlefon?

Hm...
Gost
Hm...

Meni ovo liči na ciganjskaposla, ali da ne griješim dušu.

Send this to a friend