Hronika

Otac Vladimira Ulame: Neću da svjedočim zbog novinara, lažu

Nenad Ulama otac Vladimira Ulame jednog od okrivljenih za ubistvo Nemanje Medina, saopštio je danas u podgoričkom Višem sudu da neće da svjedoči jer novinari, kako kaže, lažu. Osim Ulame optuženi za ubistvo Medina su i Darko Mijović i Bogdan Milić.

Tokom današnjeg svjedočenja Vasilija Vaska Maraša, brat ubijenog Nemanje Medina, Miloš Medin je rekao da svjedok laže i lupio pesnicama o sto. Na to se Ulama nasmijao, a Miloš mu kazao: “Tek ćeš se smijati”.

Nakon toga, policija je smirila tenzije u sudnici, a Miloš je izašao na kratko iz sudnice.

Dok je bio van sudnice, sudija Vesna Moštrokol je opomenula okrivljenog Ulamu da se ne smije, na šta je on rekao: “Meni je smješno”. I pored upozorenja sudije Ulama je nastavio da se smije.

Svjedok Zoran Muhadinović se danas gotovo ničega nije sjećao.

Tužilac Željko Tomković prigovorio je iskazu svjedoka rekavši da je kritičnog dana prema nalazima vještaka telekomunikacijske struke, okrivljeni Darko Mijović bio na drugoj lokaciji, a ne u selu Bjelica, kako je svjedok tvrdio.

Danas je svjedočio i Vasilije Vujačić koji je naglasio da je kum sa Ulamama i poručio da ne želi da se sjeća kritičnog dana. I on nije mogao da odgovori na više pitanja jer je dodao da se ničega ne sjeća.

Naredno suđenje je zakazano za 3. april.

<<<Zoran Ulama o sinovcu: Vladimir je jedno dobro dijete, nisam ga štitio>>>

Na prošlom ročištu brat Vladimira Ulame, Mihailo Ulama odbio je da svjedoči. Njihov stric Zoran Ulama, koji je šef Odjeljenja za borbu protiv trgovine ljudima, kazao je da nije pomagao sinovcu kada je imao probleme sa zakonom, iako su svjedoci tvrdili da se Ulama hvalio kako ga stric štiti.

Prema navodima optužnice, 8. avgusta 2016. na teritoriji Bara i Podgorice optuženi se terete da su na podmukao način ubili Medina. Milić je, kako se navodi, pružio pomoć Ulami u prikrivanju. Dodaje se da su svjesno izvršili krivično djelo.

Žana Bojanić

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

Ulama..Ulama…smijaces se i bit ce ti smijesno..Stric ce pokusat da te brani(al i on ce odgovarat za to 100%)..CG se mora probudut…ove treba dizivotno osudut…

Danilo
Gost
Danilo

Ovaj Ulama mali je kriminalac pravi a otac ga stiti to je ocigledno. Zali boze ubijenog momka.

Milija
Gost
Milija

Security dobro prezivje

security
Gost
security

2014 godine ja sam sa ovim V.Ulamom bio na obuci radi posla na policiskoj akademiji i evo vam primjera njegove bistrine:kada je instruktor donijo pun sanduk pistolja radi nase obuke rukovanja sa njima,on je ne vodeci racuna da su te pistolje dan ranije koristili za gadjanje nase kolege,uzeo i 2 komada zadjenuo za pojas a sa jos dva je poceo… Više »

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Siguran sam da neko iz debele hladovine posmatra i prati desavanja. Mozda mu je cak i zao sta snadje ovu dvojicu

Mirko
Gost
Mirko

Istina, od ovog slucaja se napravi lakrdija. Jeste kum, nije kum…Ako ovi ne znaju da su kumovi sa Marasom otkud onda znaju ovi drugi. Stvarno gluposti.Ovog nema , ova dvojica u zatvor toliko. Nidje realnosti!¡

brko mali
Gost
brko mali

nevjerovatno je da se neko sprda ovako sa sudstvom u jednoj zemlji!!!! A da ne spominjem porodicu koja ne zna ni dje su kosti niti moze doc do informacija. Treba vratit stare metode ispitivanja kod ovakvih slucajeva, brzo bi propjevali I zavrsilo bi se sa ovom farsom.

Goran
Gost
Goran

Je li ovo moguce??? Vujacic porucio da nece da se sjeca kriticnog dana…Banda se nicega ne sjeca, Ulamin otac nece da svjedoci ,,zbog novinara” a sin mu se smije. Sta radi policija i sudstvo u ovoj nesrecnoj drzavi??? E, Crna Goro mozes li biti crnja!!!???

ana
Gost
ana

ne spominji novinare. ako hoćeš istinu i presudu radi kako ti sud kaže. ako nećeš zašto si dolazio u sud

999999999.99💳
Gost
999999999.99💳

Letiš ti ulama. Spusti se malo. Ima toga koliko oćeš da petorica krenu na jednoga.

Nemamammama
Gost
Nemamammama

Nesposobna crnogorska policija i sudovi nisu u stanju da rijese ocigledno ubistvo!!!!! Da treba neko nevini da se prebije na ulici bez razloga bili bi spremni, ali be umiju da nadju tijelo ocigledno ubijenog covjeka, i ne mogu da nadju ubicu iako su pronadjeni tragovi krvi!!! Uopste mi nije jasno sto ce nam ovakva policija i ovakvi sudovi?

Send this to a friend