Hronika

Ovo je sumnjivi kofer koji je pronađen na stanici

Nakon što je objavljeno da  je na Željezničkoj stanici u Podgorici sinoć pronađen sumnjivi kofer, CdM je dobio njegove fotografije.  Policija je sinoć uklonila ovaj kofer, a putnicima koji su vozom namjeravali da putuju, sinoć oko 21 sat bio je zabranjen pristup peronima.

Putnici koji su namjeravali da idu vozom za Nikšić, zbog kofera čiji sadržaj nije bio poznat, u zadnjem trenutku odlučili su da putuju autobusom. Jedna od putnica je kazala je ranije za Pobjedu da je na stanici dočekalo skoro deset policajaca,koji joj nijesu dali da priđe peronu.

„Samo su mi rekli da se udaljim dok ne utvrde o čemu se radi“, kazala je ona.

Zaposleni na Željezničkoj stanici samo su potvrdili da je policija uzela kofer.

Inače, juče popodne policija je bila „na nogama“ zbog lažne dojave o bombi u Delti. To je bila sedma lažna dojava u posljednje dvije sedmice.

 

Tagovi
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
tschugo
Gost

redakciji CDM-zar se toliko stvara preko vaseg portala mrznja medju narodima crne gore , u ime vladajuce i opozicije vlasti, ,zalosno da je tako

Dzidzi
Gost

Pitaste li policiju otvoriseli kofer malo je bzv da ovoliko vremena nema informacije jeli neko slucajno zaboravio ili …

Your Name
Gost

Bice sledeca vijest : pronadjena fudbalska lopta na starom aerodromu…… O.O hahahaha kofer ka kofer,sto se cudite hahaha 😀

lljsjs
Gost

Ovo je sgurno jedan od najglupsih komentara koje sam citao u skorije vrijeme…

SS RH
Gost

Jako smijesno. Meni ce bit smijesno kad bude po Srbiji dojava o bombama i kofera, odje mi nesto nije smijesno.

Simeon Nepromoč
Gost

To je kofer Milana Knezevica.

Xaxaxaxa
Gost

Jadni Milan, evo ga već ispratiše. Samo bez suza ☺

rs4ewer
Gost
I..sto se nalazilo u koferu???Ajte ne stravljuj te ovaj narod i ovako se vise zivjet ne moze.Uslikali putnu torbu i sad ce neko povjerovat da je u njega bilo eksploziva.Ajte ne sprdaj te se,A ova dvojica koji u komentaru pominju Milana Knezevica sto se ne zapitaju da nije mozda pidzama ,bade mantil i papuce Sveta Marovica jer se on nalazi… Više »
wpDiscuz

Send this to a friend