Hronika

Petnjičanin oslobođen optužbe za silovanje

Vijeće sudije bjelopoljskog Višeg suda Milovana Spasovića izreklo je juče oslobađajuću presudu Petnjičaninu S.A. (36) po optužbi za silovanje.

On se teretio da je 7. jula, oko 15 časova, u jednom mjestu u blizini Berana, upotrebom sile i prijetnje primorao P.H. (46) iz Berana na seksualni odnos.

Oštećena je policiji prijavila da se vidjela sa osumnjičenim u Beranama, te da je on nakon toga odvezao do Lima, ne dozvoljavajući joj da izađe iz auta. Ispričala je da je udario u glavu, a potom je primorao na seksualni odnos.

S.A. je tokom pretresa kategorički negirao izvršenje predmetnog krivičnog djela.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Nadam se da je presuđeno po pravdi , a mogli ste bez inicijala jer u malim sredinama se uz inicijale i godište prelako sazna ko je u pitanju.

Siki
Gost
Siki

Ako on nije kriv onda treba ona da odgovara za lazno prijavljivanje. Ako stvarno taj covjek nije silovao, prosao je kroz jednu veliku patnju koja se novcem ne moze izmjeriti.

Jimdo
Gost
Jimdo

Poznajem ga oni su živjeli zajedno nijesu bili vjenčani i on je njoj dugovao pare i posli se sve tako odvilo da ga ona Prijavi za silovanje a bratu njegovom tražila 2500 e da joj vrati da poviče prijavu . Tako se pričalo .

nemamime
Gost
nemamime

Da imamo državu kao što nemamo: lažno prijavljivanje, umišljaj, ucjena…..

Send this to a friend