Hronika Odluka suda

Pijani vozači u Bijelom Polju kažnjeni sa po 200 eura i zatvorom od 20 dana

Predsjednik bjelopoljskog Suda za prekršaje Alija Beganović izrekao je kaznu zatvora u trajanju od 20 dana Đ-P. (50) iz Podgorice zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji 2,32 promila u krvi.

Takođe, za isto krivično djelo, zbog alkohola u organizmu u koncentraciji 1,26 promila, sudija Beganović je R.P. (43) iz Mojkovca izrekao novčanu kaznu u iznosu od 200 eura, piše Dan.

Novčana kazna u istom iznosu izrečena je i R.N. (27) iz Bijelog Polja, koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji 1,12 promila, kao i njegovom sugrađaninu M.N. (47), koji je upravljao vozi lom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji 1,47 promila.

10

avatar
1000
7
3
0
 
10
MrčoStara PodgoricaStara PodgoricaStara PodgoricaToni
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mrčo
Gost
Mrčo

A opasan neki sudija

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Možete li nam objasniti zašto promovišete ovoga sudiju ? Hvala.

alkohol boys
Gost
alkohol boys

Bruka i sramota. podrska braci

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Tako je. Živio 🍺🍺🍺🍺🍺

mrgud
Gost
mrgud

niska nam je svijest . . .i vazda smo mi po nasem misljenju u pravu . . .polagao sam vozacki u njemackoj . . bogu hvala . . a ne ovdje na vino rakiju i prsute …cast izuzecima. mi ovdje vozimo po licnim pravilima nasim a ne instruktora .koji nas obucava .. .balkan.. nidje naprijed vozim 50 g . .… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Lijepo je vidjeti da se ti od 70 godina služiš internetom.

Los
Gost
Los

I ovo je malo, treba nekom zivot da uniste, obavezan zatvor I trajno oduzimanje vozacke

$$$
Gost
$$$

Ja po sebi gledam,jedan sekund da nekome unistis porodicu,sto ce ti taj krst cijelog zivota,ako se pije postoji taxi ili 1 pice i kraj a ne labilne osobe napiju kad hoces i jos ih dovedu do kola. Danas je ova parada bolesti oce li ko izlazit da bojkotujemo?

Moraca
Gost
Moraca

Ništa bez zatvora !

Toni
Gost
Toni

Ovim budalama zatvor ništa ne smeta. Kazna od 200E je niska. Treba ih kazniti najvećom mogućom, pa kad sledećih 24 mjeseca budu odvajali za plaćanje, svakoga će se mjeseca sjetiti.

Send this to a friend