Hronika

Piperović: Neka Abazović plati ovo zbog čega je optužen, ko je naredio da me danas pretresaju na ulazu u Sud

Zoran Piperović

Pravni zastupnika bivšeg zamjenika direktora Uprave policije Zorana Lazovića, advokat Zoran Piperović kazao je da se na suđenju nije desilo ništa novo. On je to rekao novinarima nakon današnjeg ročišta u Osnovnom sudu u Ulcinju, po tužbi Lazovića protiv bivšeg premijera Dritana Abazovića.

<<<Abazović: Sud da traži od SDT-a prepiske Lazovića, Ubovića…<<<

“Umjesto da se ova parnica završi za dan i po ili dva, da se utvrdi na osnovu čega je Abazović rekao to što je rekao o Lazoviću, mi smo danas došli do toga da se 15 kg prepiske sa Skaj aplikacije dostavilo sudu, koja nema dodirnih tačaka sa tužiocem”, kazao je Piperović navodeći da se protivio tome ali da je sud ostavio da odluči naknadno da li će to prihvatiti ili ne, pišu Vijesti.

“Ništa, dakle nije bilo spektakularno, ništa novo osim one opšte priče o Lazoviću. Više je pričao o Petru Lazoviću (sin Zorana Lazovića) nego o tužiocu, više se bavio kavačkim klanom nego onim što je rekao. Ima nešto znate u životu kad nekome nešto ne možete da utuvite u glavu što je elementarno sociološki realno”, kazao je Piperović.

Naveo je da je Abazović danas rekao da će vrijeme da pokaže ono što je kazao.

“Dakle, vrijeme će da pokaže da li je Zoran Lazović švercer kokaina i cigara. Dok vrijeme pokaže, neka on plati ovo zbog čega je optužen. Pa kad vrijeme pokaže, ako pokaže, Zoran Lazović će da odgovara pred nadležnim organima Crne Gore. A ja vam kažem naravno da neće”, kazao je Piperović.

Pred ulcinjskim sudom, nalazi se šest tužbi koje je Piperović podnio protiv Abazovića kao pravni zastupnik Lazovića, biznismena Ranka Ubovića, njegove kompanije Bemax i bivšeg suvlasnika te kompanije Aleksandra Mijajlovića.

Piperovića pretresali na ulazu u Sud

Zoran Piperović protestovao je što je danas, kako je kazao, prvi put u 43 godine karijere, pretresen na ulazu u Osnovni sud.

“Prije svega, imam pitanje za ministra (unutrašnjih poslova Danila) Šaranovića i za direktora Nikolu Terzića. A pitanje glasi: Ko je naredio da pripadnice Uprave policije danas meni pretresaju tašnu, po prvi put u mojoj karijeri, koja traje 43 godine. Ako mi je neko pretresao tašnu, a jeste, to znači da su elementarno sumnjali da mogu donijeti pištolj, bombu ili nešto drugo što bi moglo da naškodi, napravi štetu ili ugrozi život bivšeg premijera Abazevića. To je toliko budalasto, toliko neprofesionalno, toliko nepoznato u praksi okolnih zemalja ili cijele Evrope da mislim da bi neko trebali u Ministarstvu unutrašnjih poslova da se zastidi”, kazao je Piperović.

Naveo je da je ušao sa tri advokata ali da je samo njegova tašna bila pretresena.

“Dakle, pitam Šaranovića opet, ko je naredio, neka provjeri u UP. Predlažem mu, ako nema odgovora, da me sljedeći put pozovu u stanicu policije da im otvorim tašnu, da pogledaju šta imam pa tek onda da dođem u sud. Toliko o toj ozbiljnosti i o kojoj ću nešto opširnije ovih dana”, kazao je Piperović.

16

avatar
1000
14
2
0
 
16
CirkusijadaMikscetinjeRasZora
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cirkusijada
Gost
Cirkusijada

Sto ne pretresaju ove srbijanske advokate,sto ih deru po novcanicima,no ne znam sto njih zovu,valjda dobro lage.

Ras
Gost
Ras

Dosta je bilo bahaćenja pp CG.Mora se red zavest i znat da niko nije iznad zakona ni ti druže ni sudije ni policija ni političari

Zora
Gost
Zora

Kako si jeziv

100%
Gost
100%

A sto to?! Ti si iznad zakona! Izjave i nacin nakoji ih dajes dovoljan su razlog da te svaki put dobro iskontrolisu!

cetinje
Gost
cetinje

100% / a, sto nijesu prebirali advokata brata Abazda,sto mislis “ljudino”.

dpero
Gost
dpero

Dritan,Adzic,,Milosevic,dokazano sverceri cigara a sud nista!??

Rajko K.
Gost
Rajko K.

Mali da plati.🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Posmatrač
Gost
Posmatrač

A S. Č.???

Demosten
Gost
Demosten

Što te briga ko je naredio, da li imaju pravo da te pretresu kao i sve druge u CG, imaju. I kraj priče

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Samo se vi igrajte optuzbi dok nam cetnici i placenici urnisase Drzavu !!

Miks
Gost
Miks

Eno je u Čačak, juče je vidjeh tamo, neko je stavio pored puta.

AnonimousPrimus
Gost
AnonimousPrimus

Brat Abaz i njegov mali iz Budve misle da još ovoliko koliko im je odbrojano treniraju silu. Bahato koliko ni DPS nije radio koprcaju se u blatu u koje su sami uskočili.

Samac
Gost
Samac

Mijenjaju se vremena.Ko zna što i o tebi misle

Mirko
Gost
Mirko

A da ga odmah posaljete u zatvor pa da rijesimo odmah slucaj..

Muzi
Gost
Muzi

Malo vam je rekao

Hurem
Gost
Hurem

Policija je bruka naše drzave

Send this to a friend