Hronika

Podgorica: Zaplijenjeno 6.000 šteka cigareta, dvije osobe uhapšene

Oduzete cigarete/ Foto: UP

Policija je juče u podgoričkom  naselju Zlatica kontrolisala i uhapsila A.D. (29) i R.D. (30) osumnjičene za nedozvoljenu trgovinu i tom prilikom zaplijenila 6.000 šteka cigareta ukupne vrijednosti oko 18.000 eura.

“Policijski službenici Sektora za borbu protiv kiminala su u saradnji sa službenicima Sektora granične policije juče u naselju Zlatica u Podgorici kontrolisali i uhapsili A.D. (29) i R.D. (30) koji se sumnjiče za nedozvoljenu trgovinu i tom prilikom zaplijenili 6.000 šteka cigareta ukupne vrijednosti oko 18.000 eura”, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Naime, kako su pojasnili iz UP, juče u ranim jutarnjim časovima su policijski službenici kontrolisali vozilo kojim je upravljao A.D., a sa kojim se u vozilu nalazio i R.D., obojica iz Rožaja.

“U priključnom vozilu pronađen je skriveni bunker sa 6.000 šteka cigareta za koje se sumnja da su bile namijenjene za dalju prodaju na sivom tržištu. Oni nisu posjedovali dokaz o porijeklu robe u odnosu na pomenute cigarete, kao ni ovlašćenje za trgovinu”, kazali su iz policije.

Navodi se da A.D. i R.D. su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljena trgovina i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost u zakonskom roku.

“Sektor za borbu protiv kriminala će nastaviti sa intenzivnim aktivnostima u cilju suzbijanja nedozvoljene trgovine akciznih roba i suzbijanja svih pojavnih oblika krijumčarenja”, poručuju iz UP.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
LilyPredsjedkEtotakoA sto je ovo😂
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lily
Gost
Lily

Dje ima to steka 3 eura ?

Predsjedk
Gost
Predsjedk

Dritan i Rade ne miruju.

Etotako
Gost
Etotako

6000 šteka 18 h eura? Znaci šteka 3 eurica / 10 paklica = 30 centi l. Ok

A sto je ovo😂
Gost
A sto je ovo😂

Ima li ko u Cg da ne svercuje cigare, a ponajvise Nk i Pg…Baš čudno da je desetkovan šverc od popovske vlade.😂😂😂😂
To je ta vlada koja je obecavala hotelijer i abaz, đe su cigari koje ste spalili.😂😂😂😂

Send this to a friend