Hronika OPTUŽENI SKLOPILI SPORAZUM 0 PRIZNANJU KRIVICE

Podgoričani prebili sugrađanku, kaznu zatvora služe kod kuće

FOTO: Ilustracija

Podgoričani Š.N. i Š.N. sklopili su sporazum o priznanju krivice po kojem će kaznu zatvora u trajanju od po četiri mjeseca i deset dana, na koju su osuđeni zbog nasilja nad jednom sugrađankom, odslužiti u prostorijama za stanovanje, piše Dan.

Okrivljeni su u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici priznali da su 20. septembra prošle godine u jednom podgoričkom naselju, u vozilu kojim je upravljao Š.M., sugrađanki M.T., koja je sjedjela na mjestu suvozača, zadali više udaraca pesnicama u predjelu glave i tijela.

Kada su stigli ispred jednog marketa, izašli su iz vozila, a jedan od okrivljenih je otvorio vrata suvozača i nastavio da udara M.T. pesnicama u gl avu.

Drugi optuženi mu je pomogao da je izvuku iz auta, kada je djevojka pala. Dok je ležala, jedan od okrivljenih ju je udario nogom, a kada je M.T. uspjela da ustane, ponovo ju je udario pesnicom u glavu.

Djevojka je zadobila tešku tjelesnu povredu u vidu potresa mozga i nekoliko lakih tjelesnih povreda.

Nakon toga, marta ove godine, kada je M.T. bila u vozilu pored njih, okrivljeni su joj kroz otvoren prozor uputili prijetnje: „Znaš li ko smo? Ko se zadnji smije najslađe se smije. Platićeš mi, kučko, za ovo. Odrobijaćemo te, k…., ubićemo te“.

Na taj način, okrivljeni su, kako piše u sporazumu o priznanju krivice, izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

Tužilac i okrivljeni su se dogovorili da im se za krivično djelo nasilničko ponašanje i teška tjelesna povreda izrekne kazna zatvora u trajanju od po dva mjeseca za svako djelo, a za ugrožavanje sigurnosti po 30 dana.

Okrivljenim Podgoričanima je izrečena jedinstvena kazna zatvora u trajanju od po četiri mjeseca i deset dana, a kaznu će nakon pravosnažnosti presude izdržavati u prostorijama za stanovanje.

123

avatar
1000
91
32
0
 
113
BzzzBzzzBzzzŠćepan majušnicrnogorac
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bzzz
Gost
Bzzz

Kucni pritvor omogucava kaznjenom da ide na posao,kod doktora,zubara…i bas ce neko da provjerava koliko se zadrzao na posao,kod zubara…sto znaci da ce da zive kao ranije,bice kuci par sati vise i to im je kazna za tesko prebijanje! SRAMNO!

Bzzz
Gost
Bzzz

Ovaj slucaj mirise na korupciju,trebao bi ispitati neki nezavisni organ,ako imamo takvih!

Bzzz
Gost
Bzzz

Bruka i sramota! Za prebijanje dobili kaznu da sjede doma i odmaraju malo!

Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

Kad prebiju sugrađanina nagrade ih ?

crnogorac
Gost
crnogorac

Neće to dozvoliti predsjednik suda!

Shaolin
Gost
Shaolin

četiri mjeseca i deset dana za tešku tjelesnu povredu u vidu potresa mozga i nekoliko lakih tjelesnih povreda…da je kćerka od sudije, bilo bi tu par godina zatvora, ovako nije

mne-more
Gost
mne-more

Kakvu smo drzavu stvorili,Sudije su nam zivot unistile.Kad citam muka mi i tuga u srcu.Ko moze neka se spasava,ovo je nemoguce podnijet?

roki
Gost
roki

sprdnja od suda i tuzilastva

daka
Gost
daka

ovi nisu za ulicu. dozivotni zatvor

Toni
Gost
Toni

Trebalo je da im daju ukor – pred isključenje.

LuCiFeR
Gost
LuCiFeR

Pa tacno mi dodje da ubijem nekog i opljackam banku pa da idem i ja na taj sporazum, mozda bih na sporazum dobio 2 godine. A mozda i samo kucni pritvor, nikad se ne zna

kafica
Gost
kafica

Neverovatno! Pa hajde žene sada prijavite nasilje. Ovo je znači ono “nulta tolerancija nasilja nad ženama”. Ko se ovde ohrabruje- nasilnici ili žrtva nasilja? U jednom podgoričkom naselju, jednoj sugradjanki, njih dvojica , pesnicama više udaraca, potom nogom. Ja sam prećutala žestoko nasilje koje sam pretrpjela. Povremeno dobijem jaku želju da prijavim, da sav taj čemer izadje iz mene. Ali… Više »

Darko
Gost
Darko

nema to veze sa nasiljen nad zenama no citavo tuzilastvo i crna gora kao drzava prava

Rzu
Gost
Rzu

Kоме закон лежи у топузу трагови му смрде нечовјештвом

Pol
Gost
Pol

Je li ovo moguce?Sramota od drzave i pravosudja!

Dejo voli sise
Gost
Dejo voli sise

Ja neću ništa reći mislim da je sve rečeno. ……

Send this to a friend