Hronika

Podgoričanin da plati 1.100 eura, državljaninu Sjeverne Makedonije 20 dana zatvora

Ilustracija

Državljanin republike Sjeverne M.S (1977) iz Skopja je dansa u hitnom postupku oglašen krivim i kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 20 dana jer je u ranim jutarnjim časovima upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,23 g/kg, saopštio je Marko Đukanović predsjednik suda za prekršaje u Budvi.

“U odvojenom postupku okrivljeni Š.T. (1999) iz Podgorice oglašen je krivim i kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 1.100 eura jer je prethodne večeri upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 1,44 g/kg”, rekao je Đukanović.

Obojici okrivljenih, koji su povratnici u vršenju prekršaja izrečene su zabrane upravljanja vozilima u trajanju od po četiri mjeseca, a državljanin Republike Sjeverne Makedonije je kao strani državljanin bez odlaganja sproveden na izdržavanje zatvorske kazne u UIKS Spuž.

Tags

5

avatar
1000
4
1
0
 
5
BojanRORAAjmeNego štoBar
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bojan
Gost
Bojan

Tako je, ali puno ime i prezime, i ne štedjeti nikoga, pa ćeš vidjeti kako binse za 2-3 mjeseca sve promjenilo

RORA
Gost
RORA

Jeftinije bi vas doslo da ste iznajmili privatni avion pa da idete od kafane do kafane po cijeloj cg, ha ha 🍺🍺🍺🍺🥂🥂

Nego što
Gost
Nego što

Šta četiri mjeseca za povratnike zabrana upravljanjem motornim vozilom dvije godine i onda ponovo da polaže vozački .Nekad se uzimala vozačka za prekoračenje brzine na tri mjeseca .

Bar
Gost
Bar

Samo po dzepu to boli uhhhh.

Ajme
Gost
Ajme

Mora se prelezati noc dok se ne otrijeznis. Dan zatvora plus novcana kazna i da ti ostane u rekord pa ako se opet desi, jos rigoroznije, veca zatvorska, oduzimanje vozacke na duzi period i jos veca € kazna.

Send this to a friend