Hronika

Podgoričanin osumnjičen za otmicu i silovanje ostaje u pritvoru

Ilustracija

Podgoričanin D.K. ostaće do daljeg u pritvoru, odlučilo je vijeće Apelacionog suda. D K. se tereti za otmicu i silovanje bivše djevojke, a na teret mu se stavlja i nedozvoljeno držanje oružja. U rješenju o produženju pritvora se navodi da je osumnjičeni djevojku oteo, a potom navodno silovao 18. januara u reonu Kolašina, piše Dan.

Kako je saopšteno iz policije, D.K. je djevojku natjerao da uđe u njegov automobil, nakon čega je odveo na jednu lokaciju u Podgorici, gdje je silovao. Potom je djevojku odvezao na drugu lokaciju, odakle je pustio da izađe iz automobila. Djevojka je slučaj prijavila policiji dan kasnije, a policija je u kratkom roku pronašla vozilo i D.K. i uhapsila ga.

Podgoričanin je ispitan u Bijelom Polju s obzirom na to da se događaj desio na teritoriji opštine Kolašin. Osumnjičeni je u tužilaštvu tvrdio da nije bilo silovanja, iako je nalaz vještaka ukazao na suprotno, već da se sve desilo na dobrovoljnoj osnovi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zummum
Gost
Zummum

BOZE CUVAJ SVAKU ZENU I SVAKO DIJETE OD OVIH MANIJAKA I U CRNOJ GORI I U SVIJETU 🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍 NA NJIH ISLE PA NEZNALI STA IH JE SNASLO

Justicijan
Gost
Justicijan

Amin Boze

Brskut
Gost
Brskut

Ma ovima silovateljima tj monstrumima treba dati po 40 godina odmah
Nikad mi neće biti jasan taj mentalni sklop koji može da uradi tako nešto a posebno djeci to treba zatvarati doživotno da negleda ni sunca ni mjeseca

Send this to a friend