Hronika

Podgoričanin uhapšen zbog sumnje da je podmetnuo požar i bacio bombu na kafić Bahus

Bahus

Podgorička policija uhapsila je bezbjednosno interesantnu osobu Luku Bokana (40) zbog sumnje da je podmetnuo požar i bacio bombu na kafić “Bahus” u Podgorici, čiji je vlasnik takođe bezbjednosno interesantno lice Borislav Dvoržnjak iz Berana.  On je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

“U noći između 18. i 19. novembra oko dva časa poslije ponoći dva tada nepoznata lica su nakon što su nasilno razbili staklo, podmetnuli požar na ugostiteljskom objektu “Bahus”, te su nakon toga i aktivirali ručnu bombu u unutrašnjost ovog objekta”, dodaje se u saopštenju.

Sa lica mjesta, dodaju u policiji, izuzeti su tragovi koji su poslati na vještačenje.

“Policija je sprovela opsežne operativne aktivnosti na terenu i identifikovala izvršioca ovog krivičnog djela, bezbjednosno interesantnu osobu Luku Bokana iz Podgorice”, navode u policiji.

Osim toga, sprovodeći dalje policijsko tužilačke aktivnosti policija je izvršila pretrese na dvije lokacije koje koriste Bokan i bezbjednosno interesantna osoba Marko Milutinović.

Policija navdi da je kod Milutinovića pronađena je određena količina heroina, kese za pakovanje za droge, vaga za precizno mjerenje, 44 komada različitih vrsta tableta sa liste narkotika, 11 ključeva od različitih vozila, dva sredstva komunikacije, pistolj nepoznate marke, kao i galon za tečnost, za koji se sumnja da je korišten prilikom izvršenja krivičnog djela.

Milutinović je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i dilovanje droge.

11

avatar
1000
4
7
0
 
11
Tipikum Žoržokum ŽoržoPodgoricaKorona pivo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tipi
Gost
Tipi

Bilo bi dobro da neko nadlezan saopsti gradjanima zbog cega pojedine osobe predstavljaju opasnost po bezbjednost jedne drzave i ko im dozvoljava da slobodno setaju okolo.

Korona pivo
Gost
Korona pivo

Kupili beranci kartu samo za jedan pravac ili do pg ili do primorja hahaha. Sreća sto je sezona pukla pa nema posla ni para pa će nazad u opanke mnogi. Ali mandatar je reko da će pomoci stočare pa ce imat posla i da ako ostanu da bleje sa kravama i ovcama to je najbolje

D1 trilion eur
Gost
D1 trilion eur

Luka nekad najljepši podgoricanin izrazito crna kosa i oči. ❤

kum Žoržo
Gost
kum Žoržo

Ima li ijedan Podgoričanin da je vlasnik kafića u Podgorici? Ili su sve Beranci, Nikšićani…?

Kiklop
Gost
Kiklop

Dream job!

Walther
Gost
Walther

Ima Podvolat

kum Žoržo
Gost
kum Žoržo

Tako je…. Braća Lekići…. Dobri momci, odličan lokal

Apple 13 6g
Gost
Apple 13 6g

Vlasnik, zakupac, nema veze sa gradovima, selima, nahijama,
Ko želi time da se bavi – bavi se.
Nemoj sa si tako ograničen.

Blender
Gost
Blender

I da nije bezbjedonosno interesantna osoba

Podgorica
Gost
Podgorica

Prvo definiši šta je to Podgoričanin? Evo ima moj brat od tetke, on je vlasnik jednog lokala. I ja i on smo rodjeni Podgoričani, odnosno preciznije rečeno Titogradjani, tamo u 80im, ali nismo cikotići odnosno staropodgoričani. Moj brat je pola sa Čeva ,pola Vasojević, ( majčina strana), a ja Vasojević sa obije strane, a onom još starijom starinom sam iz… Više »

kum Žoržo
Gost
kum Žoržo

Evo kako ja to definišem… Ja da odem u Berane ili Nikšić i otvorim kafić, sigurno ne bih opstao… Reketirali bi me, pokrali, neku noć bi se kao pobile 2 grupe mladića i polomile sav inventar, razne inspekcije bi svaki dan dolazile…

Send this to a friend