Hronika

Podgoričaninu 20 dana zatvora zbog omalovažavanja policajca

Ilustracija

Podgoričanin O.K. (28) danas je kažnjen sa 20 dana zatvora zbog omalovažavanja  E.F. službenog lica OB Kotor. Njemu je u hitnom postupku kaznu izrekla sutkinja suda za prekršaje u Budvi odjeljenja u Kotoru Jelena Stanišić, saopštio je zamjenik predsjednika suda i sudija portparol Marko Đukanović. 

Podgoričanin se policajcu obratio riječima ,,Šta očeš p…. policijska, izađi napolje n…. te na k…. j….. policijska”.

Takođe, izrečena mu je i novčana kazna od 750 eura zbog toga što je policajca izazivao na tuču rijecima ,,Izađi p…. napolje da ti pokažem ja da se pobijemo”.

Osim toga, uputio je i prijetnje govoreći mu “J…. li ti majku, ubiću te”.

“Radi se o povratniku u vršenju istovrsnih prekršaja”, saopštio je Đukanović.

9

avatar
1000
9
0
0
 
9
TamicPeter KelerTyrantssssSektaStopFavorito 24
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tamic
Gost
Tamic

A Sekloca kako je kaznjen za napad na sluzbeno lice, a sin Carevica kako je kaznjen za udarac pripadnika mup’a vi ste sprdnja.

Peter Keler
Gost
Peter Keler

Povratnik istovrsnih prekrsaja a on je prosao odlicno trebao je tri meseca minimum i 1000e plus posle toga na odvikavanje od bijesa. A sto nekim smeta policija, posao ka posao samo malo placen, nikad nisam imao problem, zaustavi te, dobar dan gospo. ja njemu kako ste gospo. jeste umorni, vidi dokumenta hvala srecan put i td. Moras biti ” Djentlamen”

Tyrants
Gost
Tyrants

Ajmo sad svi da branimo policajce…te jako kulturne brdjane koji “dobro vece” ne umiju rec kad te zaustave,koji cesto imaju fraze poput “ja cu ti glavu slomit”,koji sincica s dzipom ne diraju ali vas u golf 3 prevrnu na glavu itd…narode,imate amneziju povodom svega…ajmo malo budjenja…

sssSektaStop
Gost
sssSektaStop

Malo premalo

stoka nevaspitana.

Favorito 24
Gost
Favorito 24

I ovaj E.F. samo nek je zdravo 😆
Ljudina vala😂
Žalim zbog situacije, naravno…

Pečičanin
Gost
Pečičanin

Za opisana nedjela nije adekvatno kažnjen no je nagrađen.

THUNDER BLUE
Gost
THUNDER BLUE

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Dokle God je verbalan Vokabular sa distance ne spada u napad na policajca Razlog Isti taj rjecnik koristi i policija prilikom hapsenja ispitivanja ili premlacivanja lica koja su lisena slobode u tom slucaju za psovke moze da dobije dobrovoljni rad do 300 sati sve ostalo je verbalni Vokabular uz prisustvo psovki ne spada u napad na policajca 👹 😂😂😂😂… Više »

Mvgc
Gost
Mvgc

Kako su se zaigrali…kako to treba spustit na zemlju..za pocetak.

Njegoš
Gost
Njegoš

Povratnik, malo je 20 dana i 750€!!!

Send this to a friend