Hronika

Podignuta optužnica protiv Stanišića i Bulatovića zbog učestvovanja u pokušaju ubistva Krstovića

Vidoje Stanišić

Specijalno državno tužilaštvo dostavilo je Višem sudu optužnicu protiv Podgoričana Vidoja Stanišića i Dragiše Bulatovića zbog krivičnog djela stvaranje kriminalne organizacije i ubistvo u pokušaju putem saizvršilaštva, potvrdila je za CdM portparol Višeg suda Aida Muzurović.

<<<Uhapšen Vidoje Stanišić zbog pokušaja ubistva Krstovića>>>

SDT sumnjiči Stanišića da je učestvovao u pokušaju ubistva Igora Krstovića (35). Bulatović se tereti da je kao član kriminalne organizacije pomogao napadačima na Krstovića.

<<<U pucnjavi u Zeti ranjen Igor Krstović, pronađen zapaljeni auto>>>

“Višem sudu u Podgorici dostavljena je radi kontrole opravdanosti i zakonitosti optužnica SDT-a protiv okrivljenih V.S i D.B. Okrivljenima se stavlja na teret izvršenje krivičnih djela stvaranje kriminalne organizacije iz člana 401a KZ CG i ubistvo u pokušaju putem saizvršilaštva iz člana 143 KZCG. Nakon podizanja i dostavljanja optužnice sudu, okrivljenima je produžen pritvor,” saopštila je Muzurović za CdM.

Podsjetimo, Krstović je krajem januara, ranjen u zetskom naselju, dok je džipom “mercedes” prilazio porodičnoj kući. On je u pucnjavi teško ranjen, ali je uspio da preživi.

J.L.

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
MikimarkoMirko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
marko
Gost
marko

ovaj sa naocarima i na spavanje ide izgleda.

Miki
Gost
Miki

vNdoje ?? Hahahahaha

Mirko
Gost
Mirko

Svd ovo i na kraju oslobodjeni

Send this to a friend