Hronika

Podnijete krivične prijave protiv dva bezbjednosno interesantna lica zbog nelegalne gradnje

Ilustracija

Cetinjska policija je nadležnom tužilaštvu podnijela krivičnu prijavu protiv B.S. (31) i M.Đ. (24), bezbjednosno interesantnih lica, zbog nelegalne gradnje, saopšteno je iz Uprave policije.

Pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, kako su kazali u policiji, preduzimaju operativne i proaktivne službene mjere i radnje na planu suzbijanja i sprečavanja svih pojavnih oblika kriminaliteta a posebno teških krivičnih djela.

“Dokumentaciju sačinjenu prilikom kontrola izgradnje nelegalno započetih objekata službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje dostavili su Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju, koje se izjasnilo da se protiv B.S. (31) podnese krivična prijava za krivično djelo gradnja objekta bez prijave i dokumentacije za gradnju a da se protiv M.Đ. (24) podnese krivična prijava za krivično djelo gradnja objekta bez prijave i dokumentacije za gradnju u produženom trajanju, jer je on nakon donijetog rješenja o obustavi nastavio izgradnju objekta”, naveli su u policiji.

Oni dodaju da su aktivnosti su usmjerene prema bezbjednosno interesantnim licima i pripadnicima organizovanih kriminalnih grupa sa područja Cetinja.

“U saradnji sa inspekcijskim službama u prošloj godini policija je izvršila kontrolu dva objekta u izgradnji, započetih od strane lica koja prema policijskim saznanjima važe za pripadnike jedne organizovane kriminalne gupe”, naveli su u policiji, dodajući da su nakon inspekcijskih provjera, donijeta su rješenja kojima se obustavlja dalja gradnja ovih objekata.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Dragi
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dragi
Gost
Dragi

Sa ovakmima se ponose njihovi roditelji sa 31 i 24 godine starosti a bez minuta radnog staza grade,varaju imaju sve,no poznata je njihovo “radno angazovanje” brasno nularica za kolace,zato nam omladina ide ulicom u cik-cak kao da “voze slalom”na skijama,ovo su odani clanovi Drazinog pokreta URA.

Send this to a friend