Hronika

Poginuo državljanin Velike Britanije, druga osoba neidentifikovana, uzrok nezgode biće poznat nakon vještačenja

Urgentni centar KCCG

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas oko podneva dogodila na putu Cetinje – Budva u mjestu Obzovica, poginuo je državljanin Velike Britanije, a druga ženska osoba je neidentifikovana, kazala je dežurna tužiteljka Anđa Radovanović.

“U nezgodi je su povrijeđene 22 osobe, devet je završilo u Kliničkom centru, dva su smrtno stradala. O uzroku nezgode se sada ne mogu izjašnjavati, to će se znati nakon vještačenja”, istakla je Radovanović.

Vozač autobusa koji je danas sletio sa puta na Obzovici nalazi se na ukazivanju ljekarske pomoći u Bolnici na Cetinju. Nakon toga od njega će biti uzeta izjava o detaljima današnje saobraćajne nesreće.

“Vozač autobusa je u Opštoj bolnici Cetinje i očekuje se njegov prelazak u KCCG. Još uvijek nije davao izjavu. Preliminarno imamo informaciju da nije došlo do kontakta sa nekim drugim vozilom”, kazala je Radovanović.

<<<Na Obzovici autobus sletio s puta, poginule najmanje dvije osobe, 17 povrijeđenih<<<

Do nesreće je došlo kada je autobus firme “Papović”, iz za sada nepoznatih razloga, sletio s puta u provaliju duboku 15 metara. Poginule su dvije osobe, a 22 su povrijeđene.

<<<Udes na Obzovici: Vozač na ukazivanju ljekarske pomoći, slijedi saslušanje<<<

Sedam pacijenata iz cetinjske bolnice upućeno je u Klinički centar Crne Gore.

“Imamo informaciju da će nakon inicijalne obrade biti upućena još dva pacijenta ka našoj ustanovi. Pacijenti su trenunto u odijagnostičkoj obradi. Imaju teške povrede, ali na sreću svi sem jednog pacijenta, ne možemo reći da se radi o vitalno ugroženim pacijentima”, kazala je direktorica KCCG Lijljana Radulović.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
KocaMarkoZorica
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Koca
Gost
Koca

Grevote.Boze što ti je sudbina

Marko
Gost
Marko

Zasto nasi autobusi nemaju pojaseve za vezanje? To je odavno uvedeno u EU.

Zorica
Gost
Zorica

Dje dodje u ovu raspalu zemlju da pogines…da se vozis raspalim autobusima i vozovima…ssucesce pordicama poginulih

Send this to a friend