Hronika

Pogledajte jutrošnju akciju hapšenja na Cetinju

Policija je jutros uhapsila Blaža Pejovića (34), Vukana Vujačića (28) i Vlada Vulićevića (28), osumjičene za pokušaj ubistva na Cetinju. Sumnja se da su oni 13. septembra ove godine postavili improvizovanu eksplozivnu napravu velike razorne moći pod vozilo „Tojota Rav 4“, vlasništvo lica G.S. sa Cetinja.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

<<<Šćepanović: Uhapšeni članovi kriminalne grupe osumnjičeni za pokušaj ubistva na Cetinju<<<

Dva osumnjičena se, kako je saopštio, v.d. pomoćnika direktora Uprave policije za sektor za borbu protiv kriminala Lazar Šćepanović, u evidencijama policije vode kao operativno interesantna lica bliska jednoj kriminalnoj grupi, dok je jedan visokorangirani član kriminalne grupe.

“Još jednom podsjećamo da su tom prilikom na nekoliko lokacija izvršeni pretresi objekata koje koriste članovi organizovanih kriminalnih grupa i bezbjednosno interesantna lica, te da su tri lica lišena slobode. Sva tri osumnjičena lica su uz krivične prijave sprovedeni na dalju nadležnost Višem državnom tužiocu u Podgorici”, kazali su iz policije.

Policija je medijima dostavila snimak današnje akcije.

Tags

5

avatar
1000
2
3
0
 
5
HhhhE jada ovogSamo istinaAnd1hera
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
And1
Gost
And1

Sta je poenta ovakvih video objava?

Samo istina
Gost
Samo istina

Poenta je da policija radi ono sto treba….

E jada ovog
Gost
E jada ovog

Posto nista ne rade bez sto fataju pjane petkom i subotom pa onda da ispane ka da su aktivni..😁😁😀 zar vam to nine posao i to bi trebal9nda je rutina a ne film..

Hhhh
Gost
Hhhh

Ova jedinica sigurno ne “fata” pijane petkom i subotom. Nego vec kad smo kod “fatanja” bolje ti da se uhvatis malo pravopisa. Ne bi ti skodilo vjeruj mi.

hera
Gost
hera

E i?!? Nista spektakularno. Aj oladite malo

Send this to a friend