Hronika

Pokrenuta istraga zbog komentara o ubistvu Roganovića

Ubistvo Roganovića

Hercegnovska policija ispituje ko je postavio sporne komentare na jednom crnogorskom portalu ispod teksta o ubistvu Novljanina Šćepana Roganovića, saznaje Dan iz više izvora iz policije. Zbog toga je saslušano više osoba.

Šćepan Roganović ubijen je 13. februara u Herceg Novom, na skalama pored Kanli kule.

<<<U Herceg Novom ubijen Šćepan Roganović<<<<

Istraga vezana za komentare će utvrditi da li su oni napisani zlonamjerno kako bi istražitelje naveli na pogrešan smjer istrage, ili će, pak, biti od koristi istražnim organima.

<<<Ko je Šćepan Roganović: Otac mu ubijen, brat u podmetnutoj eksploziji ostao bez nogu<<<

Inspektori kriminalističke policije provjeravaju istinitost navoda u spornim komentarima.

Jedan od komentara je postavljen pod skrivenim imenom, a osoba koja ga je objavila navela je inicijale navodno onih koje smatra da su umješani u likvidaci ju Roganovića. U komentaru se apeluje na hercegnovsku policiju da djeluje i usmjeri istragu u pravcu osobe čiji su inicijali objavljeni u prepisci.

“Ovi što sa njim jedu i piju svaki dan ja vjerujem 100 % da su umiješani P…G… N…B… zvani K… ajde policijo učinite sve i privedite ove što sam postavio inicijale ili treba puno ime i prezime da se postavi da ih privedete jer je stradao nevin čovjek uspješan u svom poslu izvođenju građevinskih radova pa im je zasmetao”, piše u jednom od postavljenih komentara koje policija ispituje.

Takođe, ispod tog komentara jedna osoba je, pod skrivenim imenom, imenovala, kako se sumnja, jednog Novljanina, pitajući ga da li je on postavio navedeni komentar pod lažnim imenom.

Objavljeno je više komentara i odgovora na komentare koji su policiji interesantni, a većina osoba koja je učestvovala u prepisci je poznata policiji.

Nepoznata osoba koja je u četvrtak ubila Novljanina Šćepana Roganovića presrela je mladića i pucala u njega. Očevici su ispričali inspektorima da se ubica kretao velikom brzinom.

Policija sumnja da je napadač Roganovića prvo pogodio hicem iz pištolja dok se nesrećni mladić spuštao niz stepenice. Kada ga je ranio, ubica je ispalio još nekoliko hitaca u njega. Istražitelji sumnjaju da je ubica imao pomagače koji su pomogli da pobjegne nakon što je izvršio zločin, a navodno je bio i maskiran.

15

avatar
1000
6
9
0
 
14
SimunPetarJooBubuljPrle
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bubulj
Gost
Bubulj

Posao policije je da pronadje ubicu a ne da istrazuje komentare tipa “rekla-kazala” sto se pisu sa malih ekrana iz misijih rupa. Covjek je ubijen na javnoj povrsini pred svjedocima a bilo je i kamera u blizini. Mozda neki komentar moze da pomogne istrazi a ne da navede na pogresni trag ako se ima pameti. Nedavno je njihov inspektor pomogao… Više »

Petar
Gost
Petar

Možda je komentar i tačan, ali kako dokazati da ga je ubio bas taj?! Šta kad nema ko da svedoci, nema DNK, otisaka na osnovu čega ga Osuditi. Verovatno njegovi bliski već znaju ko stoji iza toga pa će biti osvete i sve tako u krug!!!

Simun
Gost
Simun

@ Bubulj, izgleda da je strah zavladao od istrage. Nema no 14 komentara.

Prle
Gost
Prle

Tako se to radi u srećnoj državi, policija rešava ubistva preko portala.

Joo
Gost
Joo

policija to radi u celom svetu…..konacno i nasi da pocnu da koriste isto, drustvene mreze, portale, sve……

sveto
Gost
sveto

sudbina nase omladine je pretuzna.

460
Gost
460

Ta osoba ako zna, treba da ode u policiju i kaže taj i taj, a ako neće i ona je saučesnik.

Mitar
Gost
Mitar

Podji ti mafijasu! Umijesaj se ti, no je lako iza tastature busat se!!!

Baranin
Gost
Baranin

Na nasu veliku zalost, doslo je vrijeme da ni jednoj instituciji ne mozes prijaviti nista jer si u problemu….ocigledno nam jedino ostalo da “izdusujemo” po portalima…

sveto
Gost
sveto

i ako pozelis da pomognes oni te tako izmuce kao da si saucesnik da niko to i nece da uradi.

Baranin
Gost
Baranin

Ukoliko se uspostavi da se salio osuditi bar na dvije godine zatvora a ako je bio u pravu zastititi covjeka i njegovu porodicu maksimalno od probisvijeta!

cetinje
Gost
cetinje

Baranin,dobar i pravi komentar u ovom slucaju,ugasen je jedan mladi zivot.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Добар коментар али апсурдан. У ЦГ многи двије године не одлеже ни за покушај убиства, а и за убиство се много више не досуђује. Е зато ти је друже коментар апсурдан иако си у праву.

Coki
Gost
Coki

Ljudi ovo nije radio ni Hitler što vi podržavate..

Sergej
Gost
Sergej

Trebao je da ode u policiju… Svakako ga je lako naci preko komentara na jednom portalu..

Send this to a friend