Hronika

Policajac iz Pljevalja optužen za pomaganje u švercu cigareta

Švercovane cigarete ilustracija

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici podiglo je optužnicu protiv policijskog službenika Sektora granične policije Đ.Đ. (43), koji se sumnjiči da je sugrađanki T.B. (34) iz Pljevalja pomagao da švercuje cigarete. Oni su nedavno privedeni kada je policija u vozilu u kojem su se nalazili pronašla nelegalne cigarete. Nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvuu Podgorici, pušteni su da se brane sa slobode. Tužilaštvo je nekoliko dana kasnije prikupilo dokaze na osnovu kojih je podiglo optužni akt, piše Dan.

“Nakon izviđaja, Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici je optužilo T.B. za krivično djelo nedozvoljena trgovina, a Đ.Đ za krivično djelo pomaganje u vezi sa krivičnim djelom nedozvoljena trgovina”, saopštila je tom listu portparol Osnovnog državnog tužilaštva i državni tužilac Danka Ivanović Đerić.

Nakon hapšenja osumnjičenih, iz Uprave policije je saopšteno da je tokom kontrole vozila na putu Podgorica-Kolašin, u mjestu Dromira, zaustavljen automobil koji je vozio Đ.Đ, dok se na mjestu suvozača nalazila T.B. Policija je u vozilu pronašla 365 boksova cigareta bez akciznih markica, vrijednih oko 8.000 eura. Cigarete su privremeno oduzete, a Đ.Đ. T.B. su uhapšeni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mark
Gost
mark

A sto ne svratite malo do fabrike u mojkovcu

Vlado19784
Gost
Vlado19784

Sigurno su maloletni pa samo inicujali,ili da se lakse zataska cijela prica

Send this to a friend