Hronika

Policajac ranjen na zadatku, osumnjičeni uhapšeni nakon novog obračuna sa policijom

FOTO: Radio Herceg Novi

Službenik granične policije M.L. teško je ranjen u pucnjavi koja se danas dogodila u Igalu, kada ga je prilikom privođenja tri državljanina Kosova koji nijesu imali dokumenta, upucao jedan od njih. Osumnjičeni su nakon pucnjave pobjegli, ali su ubrzo uhapšeni.

<<<Policajac preminuo nakon ranjavanja<<<

Iz policije je saopšteno da je policajac ranjen prilikom privođenja tri osobe koje su u mjestu Sutorina zatečene bez ličnih dokumenata. Policija ih je privela, međutim jedan od njih je sa zadnjeg sjediša vozila pucao u policajca.

“Jedno od kontrolisanih lica je upotrebom vatrenog oružja nanijelo policijskom službeniku M.L. povrede opasne po život”, navode u Upravi policije.

Osumnjičeni su nakon pucnjave pobjegli, pokušavajući da pređu granicu, ali su ubrzo uhapšeni.

Prema nezvaničnim saznanjima CdM-a, prilikom hapšenja osumnjičeni su se opet sukobili sa policijom, kada je jedan od njih zapucao na policajce.

“Tom prilikom policija je morala da primijeni sredstva prinude, pri čemu je povrijeđen jedan osumnjičeni. On je hospitalizovan”, kazao je izvor CdM-a iz policije.

Službenik policije je prebačen u risansku bolnicu, gdje mu se ljekari bore za život.

S.Đ.

114

avatar
1000
59
55
0
 
88
POLTRON i BOTđuro čvorovićD porto melezNobelStari
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
POLTRON i BOT
Gost
POLTRON i BOT

U americi i drugum normaknim državama bi ih ubili ko buba švabe

đuro čvorović
Gost
đuro čvorović

kosovari gospoda sama

D porto melez
Gost
D porto melez

Pujo jedan mi se sin zove marko.

zemlja cuda
Gost
zemlja cuda

Laka mu crna zemlja. Ali zaista nevjerovatan propust da se ljudi ne pretresaju nego privode naoruzani.

Stari
Gost
Stari

Šta ti znaš o privođenju i pretresu. Sram te bilo. Čuli ste priče po gradu pa sad ođe osuđujete policajce. Ako ne znate pravu istinu ne treba da komentarišete..

Lipovo
Gost
Lipovo

Admine, zašto si mi izbrisao komentar na Nurkovicc USA @ od 19.11sati? On ima pravo da vrijeđa moj Drž. sistem, a mene ne dozvoljavaš da odgovorim!

Poruka vlastima
Gost
Poruka vlastima

Tako vam Boga uvedite američki sistem posjedovanja oružja ali i ovlašćenja policajcima

NE utralan
Gost
NE utralan

Tako je svi pod oruzjem ko u Ameriku,nebi kidisali na Crkvu da znate da je vjekovni Srbski narod Gore farbe Crne pod oruzjem.

Belika
Gost
Belika

To su vaša braća sa Kosova, vi ste ih priznali, a oni mašu zastavama i pucaju ako ih privodite.

bhf
Gost
bhf

osuditi ih na najvece moguce kazne

Djekna
Gost
Djekna

Nadam se da ce se ovaj covjek izvuci ali ovakav propust da se desi, je prosto nevjerovatno. Privode kriminalce u stanicu a da ih nijesu pretresli i oduzeli oruzje. Sto je policajski auto sa osumnjicenima radio u centru Igala, ako je tacno, kada je zgrada policije na glavnoj msgistrali. Katastrofa.

Dejan
Gost
Dejan

Slusajte vi glupani koji pametujete o pretresu,obucite policijsku uniformu i radite jedan dan pa da vidite kako je policajcu. Sam u patroli dan Sam u patroli noc Treba da kontrolise privede izadje na svaku intervenciju i da svi budu zadovoljni,a za vas koji pametujete imam samo kratko jos jednu poruku Lijepo je sjedati zavaljen u toplom domu gledati film i… Više »

Haris
Gost
Haris

Imaš li telefon, radio uređaj, dimne signale pošalješ da trebaš pojačanje, a možeš i da izigravaš Ramba.

dejan
Gost
dejan

Moj Harise suvišno je da se upustim u raspravku sa tobom,teško za objasniti a tebi kao civilu još teže razumjeti.Razumijem Vaše komentare i priču,ali…nije sve tako kao što mislite.

Perhan
Gost
Perhan

Zašto je sam?! Jer se ne ide u paru!!!

petar
Gost
petar

Brzo ce pucati i na nasu djecu, sami polako…

petar
Gost
petar

To su divni ljudi, svako da ih pozeli

Duško
Gost
Duško

Tako je to kad imaš prijatelje i neprijatelje a hapsiš!

Snovi moji
Gost
Snovi moji

Sto je ovo Stradaju na radnom mhestu Stradaju neduzni Ko ce napokon zaustaviti “”” mocne momke “”” koji su u grupi jaci Taman Veljovic saopstio da smo mirni A ni djecu vise u kolica ne mozemo izvesti na vazduh bez sljema I prsluka Dokle vise

Pozornik
Gost
Pozornik

Ocekujem sada reakciju savjeta za gradjansku kontrolu policije i onoga Zvekovica posto jedva čekaju da kada policija reaguje da slučajno ne prekorace ovlascenja,neznam imaju li obraza da se oglase

Send this to a friend