Hronika

Policajci iz Lazovićeve pratnje moraće pred Unutrašnju kontrolu

Ilustracija

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti Jug su jutros ispred zgrade Osnovnog suda u Ulcinju izvršili legitimisanje Zorana Lazovića (65), Dražena Miranovića (39), Željka Radunovića (45), svi iz Podgorice, kao i Slavka Markovića (48) iz Nikšića i Neška Jaredića (45) iz Bara. U pitanju su bivši funkcioner Uprave policije Zoran Lazović i njegovo obezbjeđenje.

“Pripadnici policije su u naselju Zaljevo, oko 13,15 časova zaustavili vozilo kojim je upravljao D.M. Tokom kontrole utvrđeno je da su se u vozilu nalazila gore pomenuta lica, kojom prilikom su Ž.R., D.M. i S.M. izjavili da su aktivni policijski službenici, te da kod sebe posjeduju službene legitimacije i službeno vatreno oružje – pištolje”, saopštila je policija.

Kako je dodala policija, oni su dovedeni u službene prostorije radi utvrđivanja porijekla vatrenog oružja i osnovanosti posjedovanja istog, uz prethodno obavještavanje nadležnog državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

“Nakon što je utvrđeno da oružje odgovara oružju zaduženom u Upravi policije pomenuta lica su napustila službene prostorije, a spisi predmeta su dostavljeni Odjeljenju za unutrašnju kontrolu policije na dalje postupanje”, navodi policija.

10

avatar
1000
9
1
0
 
9
LipadperoMuziPablogost9376
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dpero
Gost
dpero

Ovo je sramno sto se radi!!???

Muzi
Gost
Muzi

Nedajte im da dišu…samo jako

Pablo
Gost
Pablo

ima covjek pravo na obezbedjenje.

Lipa
Gost
Lipa

Ima zaslužio pod njegovom palicom ni Carević, ni Daka Davidović, ni razni kondukteri, roštiljdžije, itd nijesu mogli da se nabogate i propisno opljačkaju državu , mada ne može čovek sve pohvatat nešto može da promakne..on za ove sigurno nije znao a da je …

gost9376
Gost
gost9376

to je cisto izzivljavanje nad licem i kolegama. samo zato sto su bili sa Lazovicem,morali su biti matletirani i zastrasivani od strane ,,oslobodilacke,, politicke mantre

Plana_brda
Gost
Plana_brda

Da vidimo sad što će novi šef unutrasnje kontrole odlučiti…4 po 1500 minimum…ima se može se..!

Oli i ti
Gost
Oli i ti

Slavili milović novu na graovo?😂😂😂

Kokodrilo
Gost
Kokodrilo

Kako ih namjestaju na svaki ćošak, ura je postavila načenike svoje ovi vrše teror.
Ovo je presedan ko da prije policajci ni su nosili oruzije u grad i pili i pucali.
Ovo je do nekle i dobro svašto se, šeta CG al ono što treba da privedu to je otislo ili im se javlja.

A sto.
Gost
A sto.

Kako maltretiraju ljude, a dok je milovic setao sa mitraljezom po Cg niko ga nije zaustavio dok je trovao đecu po Kotoru niko ga nije priveo.
E kukla nam majka Cg.

Biljana
Gost
Biljana

Nijesu dovoljne bile službene legitimacije, nego malo pritiska da napravite…

Send this to a friend