Hronika

Policije Crne Gore i Srbije saradnju temelje na povjerenju i konkretnim akcijama

Između policija dvije države postoji odnos povjerenja i partnerstva, a ovaj odnos je primjer odlične regionalne policijske saradnje,  zajednički je ocjenjeno na sastanku direktora Uprave policije Veselina Veljovića i ambasadora Srbije Vladimira Božovića.

“Crnogorska policija otvoreno i o svim sadržajima sarađuje sa policijom Srbije u borbi protiv svih oblika kriminala posebno u borbi protiv organizovanog kriminala”, istakao je Veljović i dodao da kontinuirano dobra saradnja u istragama najtežih krivičnih djela daje konkretne rezultate i da se razmjena podataka ostvaruje u realnom vremenu.

Veljović je ambasadora upoznao sa izuzetnim rezultatima postignutim u oblasti međunarodne policijske saradnje koja je rezultirala velikim zaplijenama opojnih droga.

Božović je ocjenio da Uprava policije obavlja vrlo težak i odgovoran posao u očuvanju mira i stabilnosti, prepoznao profesionalnost crnogorske policije i visok stepen odgovornosti u postupanju i kada je konzularna saradnja Srbije i
Crne Gore u pitanju.

Sagovornici su pohvalili rad graničnih policija obje države.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
Gen. DukljaninĆazimSasa NK_MENikšićaninPaki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Bozo i Vesko LEGENDE.

Ćazim
Gost
Ćazim

Jel Tomic špijun iz BR vozio ovog Božovića.

Sasa NK_ME
Gost
Sasa NK_ME

GNuhodzicu vas sam cijenio i smatram da ste rodjeni gospodin ,medjutim cemu sastanci sa ovom stetocinom koja je dosla sa zadatkom da rovari i truje po CG a zna se taj cetnik sta je radio za vrijeme referenduma.
Na vasem mjestu to bih procero i zabranio mu ulazak u CG.

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Božoviću, počeo si da sastančiš sa bezbednosnim državnim institucijama. Tu ti plivaš ko riba u vodi, svaka ti voda odgovara.

Paki
Gost
Paki

U njih nema vjere, vidjelo se vjekovima u nazad… Risto nam je cisti primjer svega ljudskog u njima…

Send this to a friend